2777
2789
عنوان

تو کل رابطتون چیکار میکنین❓☹️💞

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 26 پست
کات نشده اصلا؟

ن چرا کات

خرداد قراره بیان خواستگاری بعد کنکورم

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چند وقته باهمینسیاست برای مردا نه ولی برای زن خیلی‌ مهمه

گفتم که چند قت دیگه میشه چهار سال تمام،نمیدونم واسه همه نمیشه یه نسخه پیچید،من حال و حوصه سیاست ندارم خودمم،هر جام قرار شد طرف دلزده بشه از بی جنبگی خودشه

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت...🤍✨

هیجان ک بعد مدتی فروکش میشهولی خب پیام و زنگ و اینا بااینکه دیگ مث قبل طولانی نیس اما خب باید باشه م ...

اره زنگو پیام که هست

ولی وقتایی که پیش همیم باید چیکار کنیم خوش بگذره

ما اگه ۲۴ ساعت هم چت کنیم بازم پر حرفیم خودمم موندم این همه حرف از کجا میاد😂😂پنج ساله همینیم

ماهم پنج ساله باهمیم

همیشم حرف میزنیم ولی خب وقتی پیش همیممم چی

چند وقته میگه همه چی تکراری شده🥲

نمیدونم یه دفعه چش شد

میخوام یکاری کنم رابطمون هیجانش و جذابیتش برگرده🥲

ولی نمیدونم چیکار کنم

ماهم پنج ساله باهمیمهمیشم حرف میزنیم ولی خب وقتی پیش همیممم چیچند وقته میگه همه چی تکراری شده🥲نمیدو ...

چندسالتونه

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★
ما که سال چهارمیم،واسه خودم اینطوری شده که به تثبیت رسیدیم دوتامون ،کارامونو انجام میدیم موقعیتم بشه ...

الان رابطتون خوبه خب؟

وابستگی داری بهش یا نه عادی ای؟

ما هفته ایی ۳ بار همو مببینیم دوبارشو لعد از کارش میاد میریم دور یکبارش پنجشنبه یا جمعه میریم قدم می ...

چه خوبه ما سه بار تو ماه نه هفته

بیشتر درباره اینکه کشفت کنه میگی

یعنی چیو نفهمه چیو بگم؟

تا خودش نخواد که من نمیتونم وارد جمع خانوادش بشم

گفتم که چند قت دیگه میشه چهار سال تمام،نمیدونم واسه همه نمیشه یه نسخه پیچید،من حال و حوصه سیاست ندار ...

اره اینم درسته ولی خب هرکی یه نظری داره

به نظر من لازمه نه همه جااا

یه جاهایی از واجباته

من خودمم بلد نیستما ولی حس میکنم لازمه

الان رابطتون خوبه خب؟وابستگی داری بهش یا نه عادی ای؟

اره خوبیم با هم،وابسته نیستم ولی دوستش دارم 

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت...🤍✨

چه خوبه ما سه بار تو ماه نه هفتهبیشتر درباره اینکه کشفت کنه میگییعنی چیو نفهمه چیو بگم؟تا خودش نخواد ...

بهرحال یطوری باش که خودش مشتاق بشه تو جمعشون بری

در سرای نیستی باشد که تا نفسی هست ارامش حق مطلب وجودمان باشد... 🌱