2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم تهدید ب طلاقم کردن بابامم زنگ زد شستشون

| مشاهده متن کامل بحث + 8909 بازدید | 298 پست
یعنی گفتی نمیرم دیگه خبری ازش نذاری عزیزم تو بحث باید صبر داشته باشییکم زمان حلش میکنه ولی عجولانه ت ...

ن عزیزم3روز پیش گفت بیا گفتم نمیتونم بیام گفت بایدبیای گفتم حالا تاهفته بعد دیگ بحثپیش اومد گفتم بجا فکرکردن ب این چیزا شب یلدا من ادم نیستم برام هدیه بگیری دیگ بحث شدگفت تونمیتونی دنبال بهانه باشی نیای خانوادموبخاطرتوپرت نمیکنم طلاقت میدم منم بشدت ناراحت شدم گفتم بخاطردیگران مبخوای طلاقم بدی مگه چکارکردم حالاک اینطوری دادگاهرمیبینمت

ای ک مراخــــوانـــده ای  راه نشـــانـم بـده✨🤲🏻

منم خطم خاموش کردم خط دیگ خریدم بریدم ازدست کاراش کم اوردم اونقدراولویت نبودم بهم توهین کرد بخاطربقی ...

خوب کاری کردی یکم فرصت داشته باشید فکر  کنید بجای بحث 

ولی عزیزم بهت بگم تو همه زندگی ها یه مدل مشکل هست 

این بحث و نزاری به پای جدایی 

که باید طلاقم بده 

تو با هر کسی ازدواج کنی مشکلات هست 

بهم فرصت بدید زودی حرف جدایی نزنید 

ینی بچه ننه اس یکی بی کاره یکی دروغگوهه یکی خیانت کاره 

بی عیب خداس

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب کاری کردی یکم فرصت داشته باشید فکر کنید بجای بحث ولی عزیزم بهت بگم تو همه زندگی ها یه مدل مشکل ...

میدونم عزیزم بخدانگفتم من اون گفت طلاقت میدم😞ازروزی ک خانوادش گفتن طلاقش بده افتاده روزبونش شب وروزم گریه ازبلاتکلیفی دارم دیوونه میشم

خوب کاری کردی یکم فرصت داشته باشید فکر کنید بجای بحث ولی عزیزم بهت بگم تو همه زندگی ها یه مدل مشکل ...

شوهرمن شدید دهن بین ودهن لق و وابسته و...  اولویت خانوادش حرفای اونا تصمیماتی ک گرفتن خیلی داعونم 

ن عزیزم3روز پیش گفت بیا گفتم نمیتونم بیام گفت بایدبیای گفتم حالا تاهفته بعد دیگ بحثپیش اومد گفتم بجا ...

حرفاش بد بوده قبول دارم 

ولی اینقدر غصه نخور تلاشتو بکن زود جا خالی نده 

وقتی عقد هستی چه روز اول طلاق بگیری چه ۴ سال بعد تو نامزدی فرقی نداره تا اوضاع خوب نبود عروسی نکن ولی زود بفکر طلاق نباش

میدونم عزیزم بخدانگفتم من اون گفت طلاقت میدم😞ازروزی ک خانوادش گفتن طلاقش بده افتاده روزبونش شب وروز ...

زمان حلش میکنه قول میدم راحت برو بخواب اونقدر فکر نکن اولویت نیستم هیچ زنی اول اولویت شوهرش نیست 

تو زندگی میشی همه دار و ندارش 

حرفاش بد بوده قبول دارم ولی اینقدر غصه نخور تلاشتو بکن زود جا خالی نده وقتی عقد هستی چه روز اول طلاق ...

نیستم موندم ببینم میخوادچکارکنه بخودش میاد خطم روشن نمیکنم ک باهاشون برم مهمونی ولی اگر واسه شب یلدا نیاداینجا قیدشومیزنم کم اوردم خیلی بیرارزشم کرد

زمان حلش میکنه قول میدم راحت برو بخواب اونقدر فکر نکن اولویت نیستم هیچ زنی اول اولویت شوهرش نیست تو ...

الان نمیدونم کجاست😞خیلی دلموشکوند اصلا نمیتونم بخوابم خیلی ادیتم کرداین مدت

چند سالشه از نظر مالی متکی به خانوادس

اره دقیقا چون ازنظرمالی صفر یمدت کمکش کردن گوش ب فرمان اوناست32سالش

اره دقیقا چون ازنظرمالی صفر یمدت کمکش کردن گوش ب فرمان اوناست32سالش

سنشهم خوبه 

همین تمکن مالی نداشتن باعث این اختیار داری ها میشه 

و پسرا وابسته  میشن 

ولی همه چی درست شدنیه

سنشهم خوبه همین تمکن مالی نداشتن باعث این اختیار داری ها میشه و پسرا وابسته میشن ولی همه چی درست شد ...

امیدوارم

جوابشو دادم بهم گفت برودادگاه جوابشو دادم بروتابیام

کار خوبی کردی!! اصلا نذار کسی انقدر خوردت کنه!

ببین خانواده خیلی مهمه هر کی میگه مهم نیست حرف مفت میزنه اگه خانوادش خوب نباشن تا اخر عمرت همینجوری عذابت میدن! ادمی که به این سن رسیده باشه انقدر بی شخصیت باشه تو خودتو به زمین و اسمونم بزنی درست نمیشه ک نمیشه! 

عاقلانه تصمیم درست بگیر! امیدوارم خدا راه درست رو پیش روت بزاره و حال دلت همیشه خوب  باشه