خدایا چقدر بی عدالتی آخه یکی رو زیبا خلق کردی،یکی رو زشت آفریدی پولشو دادی ک خودشو از نو کوبید و ساخت،چرا به من نه خوشگلی دادی نه پولشو دادی یه مقدار طلای اول زندگیمو همه رو دادم بابت عمل بینی و گونه و ژل لب و لیزر جای جوش صورت و هاشور و صافی مو و بابت انواع و اقسام کرمها و ژل و صدافتابا و پن برای سفید شدن پوست ولی به فاطمه ی زهرا دریغ از یک درجه بهبودی تمام تلاشا رو دکترا ناموفق خواندن.میگن جنس بینیت ضخیمه نشد پوستت کلفته و تیره لیزر جواب نمیده،و صورتت یه مشکل داره که با ژل گونه و لبت میجنگه و آبش میکنه
عمل و کارهای زیبایی دردسر داره،وقتی شوهرت اوکی هست و خودتم دوست نداری چه ربطی به بقیه داره؟؟
والا ی جوری شده وقتی توی جمع نشستی انگاری خدا نکرده مریضی همچین میگن هیچی نگو شوهرت توجه نداره یا پول نمیخواد بده یا ... در حالیکه توجه اندازه خودش داره در شلخته ترین حالت ک هر زنی ممکنه داشته باشه توی خونه منو بغل میکنه و ... دیگه همش ک نمیشه ک آدم فکرش رو ظاهر باشه....منتها من بیشتر دوست دارم ب لباسهام تمیزی دندون و بدنم بریم والا بخدا یکی میشناسم توی همین آشنا بینی عمل کرده ولی بقران با مسواک اصن آشنا نیست😶 منم تهش میگم من دوست دارم عقب مونده باشم اصن ولم کنین 🙃🥲😃
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
چرا به اطرافیانت نمیگی به شماها چه؟من خودم آیینه دارم
میگم بخدا از رو نمیرن دیدی خیلی جمع های زنونه دور از جون همه دوستان محفل پز دادن و کلاس گذاشتنه من ولی اصن مهم نیست مثلا طلا بخرم قصد اینو ندارم توی چششون کنم میگن ب جا اینکه بری انگشتر بخری ده تومن بده ژل لب بزن🥲 من لبامو دوست دارم آخه😅
زیبایی آدم ها زمانی خودشو نشون میده که به پذیرش از خود برسن
باور کن شعار نیست خود خود خود حقیقته دیدم که میگم
ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.
دقیقا حرف منم همیشه همین بودهمثال یه عده هستن دماغشون بزرگ استخونیه و واقعا به صورتشون نمیاد..اونجور ...
هیچی واقعا دیگ خیلیاشون واسه جذابیتش نیس وسواس گرفتن،از همه بدتر و زشتترش زاویه ی فکه قبلا جادوگرا این شکلی بودن یه دختر خاله دارم بحدی روی صورتش کار کرده ک یادت نمیاد قبلا چ شکلی بود یسری داشت غذا میخورد اینقدر لباشو ژل زده بود ک اب دهنش اویزون بود😐😐و نمیتونس بجوه اخه الان این زیباییه؟خیلیا بخاطر کمبود اینکارارو میکنن ،کمبود توجه،اعتماد بنفس و خیلی چیزای دیگ
بنظر من الان دیگه هیکل و استایل حرف اولو میزنه زیبایی صورتم در حد معمول باشه کافیه .آرایش درستم خیلی ...
چطوری صورت زیبا مهم نیست .همه ب سیرت زیبا اشاره میکنن درحالیکه تو جامعه ی زندگی میکنیم ک جواب سلام آدمای زشت رو کسی نمیده این گونه تفکرات بزرگ مال آدمای بی فرهنگ دور برمون نیست