2777
2789
عنوان

روز پنجشنبه توصیه شده خوندن سوره نصر🤲🏻🌸💚 برای چهل نفر میخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 39 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

@cashmere  

@f2134    

@کاکرویوگا    

@مهدویت_انقلابی  
@عطیه___هستم    

🤲🏻💚

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

@mrs1384    

@77mary    

@بهارگیلانی    

@najmekhatoon    

@دلخوشی1  

🌹

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

@مائده6525221    

@مامان،مهدیار    

@مامانبزرگپانیذ    

🤲🏻💚

@ماهی_اسکار    

لطفا دعا کن توی امتحان مد نظرم جز ۳ نفر اول کلاس باشم تو رو خدا🥲دعا کن زبانم رو فقط همون یدونه غلط رو داشته باشم غلط دیگه ای نباشه😔

با‌اون‌یکی‌کاربر‌قهوه‌فروش‌هیچ‌نسبتی‌ندارم🤗     جواب‌ابلهان‌خاموشیست؛اگه‌جوابتو‌ندادم‌‌فاز‌شاخ‌بودن‌نگیر!   از‌آینه‌بپرس‌نجات‌دهنده‌ات‌را؛؛؛

لطفا دعا کن توی امتحان مد نظرم جز ۳ نفر اول کلاس باشم تو رو خدا🥲دعا کن زبانم رو فقط همون یدونه غلط ...

چشم💚

@mrs1384 @77mary @بهارگیلانی @najmekhatoon @دلخوشی1 🌹

حاجت روا بشی به حق خانم فاطمه زهرا🥹❤️

دلقک دل‌شکسته هستم👺❤️‍🩹برام یه صلوات بفرست دوست عزیز تا سال دیگه اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

@مائده6525221 @مامان،مهدیار @مامانبزرگپانیذ 🤲🏻💚

مرسی عزیزم 

منم ۳ تا به نیت شما میخونم 

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙