2777
2789

ما تو عقد مراسم کادو داشتیم یعنی اعلام میکردن هر کی هر چی داد ولی الان چون تایم تالار عروسی کمه نمیخام مراسم کادو داشته باشیم بعد من به شوهرم و مادر شوهرم گفتم کهه دی جی اعلام کنه کادو ها داده بشه به مادر عروس یا مادر داماد یعنی کسایی که مادر عروس و میشناسن به مامان من بدن فامیلای اونام بدن به مامان شوهرم

که مادر شوهرم قبول نکرد گف نه بزار مراسم کادو داشته باشیم منم قبول نکردم گفتم تایم کمه 

فرداش شوهرم اومد گف پس به شرطی که همه کادوها داده بشه به مامان من دی جی اعلام کنه کادوها داده بشه به مامان داماد من رو این پولا حساب کردم 

خیلی بهم برخورده چیکار کنم

میترسم مثلا فامیلای  خودمون مثلا بدن به مامانم مادر شوهرم زود بیاد بگیره ازش 

چیکار کنم😭

خب که چی مثلا ؟!«»

ببین رسم خودتون و رسم اونا چیه 

مثلا ما رسم داریم که پول و جمع کنیم بدیم به خانواده داماد به خاطر هزینه تالار و اینا 

شما فکر کنم قصد ندارید پول و بدید به خانواده داماد درسته؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین رسم خودتون و رسم اونا چیه مثلا ما رسم داریم که پول و جمع کنیم بدیم به خانواده داماد به خاطر هزی ...

نه دیگه کادوهای جشن برا داماده

خب که چی مثلا ؟!«»
نه دیگه کادوهای جشن برا داماده

خب وقتی برا داماده تمومه دیگه 

بگو ما اعلام میکنیم بدن به مادر داماد ولی یکی از فامیلاتون حتما باشه که بنویسه مبالغی که از طرف فامیل های خودتون دادن که قاطی نشه و بدونید 

اگه ام کسی به مادر خودتون داد بگو جمع می‌کنیم می‌دیم به شما

خب وقتی برا داماده تمومه دیگه بگو ما اعلام میکنیم بدن به مادر داماد ولی یکی از فامیلاتون حتما باشه ک ...

اونا فک میکنن برمیداریم به خودمون

خب که چی مثلا ؟!«»
عجب شوهری ای ننش یادش میده ازماگفتن 👺عروسی خواهرشوهرم مادرشوهرم کادوهای دخترش ورداشت اقوام خودشون د ...

اره میدونم مامانش یادش میده

خب که چی مثلا ؟!«»
به نظر من روی انتخابت تجدید نظر کنفکر میکنه شما دزدین ؟من ک بودم همون موقع سلیطه بازی درمیاوردم ک ای ...

ریدم دهنش گفتم دزد ننه خودته گدا

خب که چی مثلا ؟!«»
اونا فک میکنن برمیداریم به خودمون

نه این درست نیست واقعا 

با شوهرت صحبت کن بگو شرایط اینجوری میشه و یه کاری کن که موافقت کنه با زبون نرم 

از الان با دعوا و بحث کارتو پیش نبر 

یا اگه دیدی شوهرت قانع نمیشه میتونی در حضور مادرشوهرت ایدتو بگی 

البته من اخلاق مادرشوهر تو نمی‌دونم اگه میبینی دعوا میفته همچین کاری نکن

خرج عروسی رو کی داده بود؟

شوهره داد.. ولی کادو طرف قوم عروس رو برداشت گفت چون جبرانشم بامنه برداشت اونام اولش مخالف کردن مادرشوهرم گفت دخترم میبرم خونه عروسی تعطیل دیگ به گه خوردن افتادن