2777
2789
عنوان

بااین گرونیا حقوقتون کفاف زندگی رو میده❓️😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1652 بازدید | 137 پست
نه عزیزم اشتباه می‌کنی اصلا نمیشه از پس اجاره و پیش پول براومد داره سر به فلک می‌کشه طرف خرج خودشو ا ...

ماهی ۸ بدی

سالی ۲۰۰ هم بزاری رو پیش

بهتر ازاینه که تو لونه کبریت زندگی کنی

سالی بالای ۳۰۰ میلیون هم پول درسته پخش کنی بانکا 

و درماه ۳۰ میلیونم قسط بدی 

که چی ؟ خونه خریدی خیر سرت؟

من الان دوساله خونه خریدیم همش میگم این خونه برکت نداره 

بعد مامانم میگه توب قسطاش و قرضاش اجازه نمیده ببینی برکت داره یا ن 

واقعا هم همینه من دیگه رد دادم😢

اصولا دوسال پیش شما درامدت ۲۰ تومن بیشتر نبوده و بر اساس همون قسط برداشتی خب الان که درامد بیشتر شد قسط همون مونده پس باید زندگی راحت تر شده باشه

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بعدا میفهمی چه لطفی به خودت کردی

چی بگم والا الان باردارم جا ندارم یه اتاق بچینم

فردا پسفردا بچم تف میکنه صورتم میگه این چه خونه ایه😅

بخدا آدم روانی میشه بااین افکار 

امروز دوتا پیرمرد بالای ۷۰ سال رو دیدم داشتن کارگری میکردن و کلنگ میزدن جیگرم کباب شد

تیکه تیکه بشه باعث و با‌نی گرونی و بدبختی

مسیحیان معتقدند ؛ مسلمانان و یهودیان اشتباه میکنند و یهودیان معتقدند ؛ مسیحیان و مسلمانان اشتباه میکنند و مسلمانان معتقدند ؛ مسیحیان و یهودیان اشتباه میکنند اما من معتقدم هر سه درست میگوند ... {جرج کارلین}

ما ک شوهرم این ماه بازنشسته شده و گفتن دوماه حقوق نداریمهی روزگار

چیکاره اس؟

مسیحیان معتقدند ؛ مسلمانان و یهودیان اشتباه میکنند و یهودیان معتقدند ؛ مسیحیان و مسلمانان اشتباه میکنند و مسلمانان معتقدند ؛ مسیحیان و یهودیان اشتباه میکنند اما من معتقدم هر سه درست میگوند ... {جرج کارلین}

۳۵تومن پول رو چیکار میکنید پس؟

ما هشت خودمون ۳۵هس ۸میره اجاره 

این ماه ی قسط۴تومنی و ی چک ۲۰تومنی هم داشتیم 

مریض هم شدیم کلی خرج دوا دکتر الان تو خرج خودمون موندیم 😂😂😂😂

قصه این است چه اندازه کبوتر باشی💗💗💗
کجا خونه خریدی؟؟؟ چند خریدی که بعد ۲ سال هنوز قسط ها سبک نشدن؟؟؟؟ این وام یکجایی ها رو گرفته شوهرت چ ...

ببین ما با دست خالی دو میلیارد و ششصد پول جور کردیم

وام درسته ها یه سریا رو از پست بانک گرفتیم ، مثلا ۳ تا ۳۰۰ تومنی گرفتیم ، باید ۳ سال، سالی ۱۵۰ پس بدیم 

از بانک کشاورزی داییم واسمون ۴۰۰ وام گرفت اونو سالی ۱۰۰ باید برگردونیم

یه وام ۱۶۰ میلیونی بود امسال مرداد خفتمون کردن گرفتن

یه ۱۰۰ بود که همین ماه گذشته درجا وام گرفتیم و وامو با وام شستیم

الان قشنگ وام با وام میشوریم 

چیکاره اس؟

مدیر و مهندس یک قسمتی تو  یه اداره بود 

البته پس انداز داریم ک خرج کنیم 

همه چی هم توخونه هست

ولی کلا بدون حقوق سخته

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!