2777
2789
عنوان

به داداشم گفتم زن میخوای از جوابش شوکه شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1239 بازدید | 62 پست

بعضی اوقات داداشا از شدت غم و ناراحتی که برای خواهرشون دارن اینجوری حرف میزنن 

من یادمه التماس خواهرم کردم خواستگارشو رد کنه و گفتم به دردت نمیخوره باهام قهر کرد و جواب مثبت داد حالا بعد دوسال جدا شدو برگشت، دلم واسش کبابه ولی اعصابم از حماقت خودش خورده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بچمو دارم میخوابونم، حواسم پرته، تا حالا فقط پنج شش تا کامنت خوندم که همه رو ج دادم، همه رندوم بود.ب ...

اولا مناعت طبع داشته باش و از مشکلاتت تو خونتون نگو. دوم متاسفانه داداشت جواب این دلشکوندن رو بد میده. یه روز میاد و پیشت زار میزنه و درددل می کنه. داداش منم همینه. ولی من خیلی مغرور باهاش رفتار می کنم و تحویل نمی گیرم تا خودشش نخواد. 

آره دو سه تا انتخاب اشتباه داشتم که کلا مسیر زندگیم عوض شد.

خب پس خیلیم اشتباه نگفته. متوجه ام که اینجوری به رو اوردنش دردناکه و شما ام حتما خیلی بعد ازون تجربه ها عاقلتر و باتجربه تر شدید اما خب ناراحت نشو واقعیت رو گفته. تو اشتباهات خودت رو کردی اونم در اینده اشتباهات خودشو خواهد کرد. اصلا ذات انسان همینه

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
خب عزیزم ۳۰ سال که بچه نیست مردی شده واسه خودش دخالت نمیکردی تو ازدواجش که اونم الآن به تو طعنه نزنه ...

مردا ۵۰ ساله هم در مقابل عشوه و فریب بعضی دخترا بچه میشن، بعد هم عزیزم نظر من مهم نبود اصلا، مادرم به هیچ عنوان موافق نبود ولی این انگار انتطار داشته مامانمو راضی کنم ولی خب منم مخالف بودم و با مامانم موافق. 

آخه دلایلش برای انتخاب اون دختر هم مسخره بود.

"الحمدالله کما هو اهله" یعنی (از دست و زبان که برآید/کز عهده ی شکرش به درآید)
خب پس خیلیم اشتباه نگفته. متوجه ام که اینجوری به رو اوردنش دردناکه و شما ام حتما خیلی بعد ازون تجربه ...

همین بده، چون واقعیت بود انگار یادآوری کرد برام که من بی عرضه ام. منم فقط قصد شوخی و حرف بازکردن داشتم وگرنه هیچ کیسی هم نمیشناسم.

میدونی من خودمو هنوز بابت اون انتخابهام نبخشیدم ولی خب راهی نیست، گذشته برنمیگرده و من نمیتونم جبران کنم.

هی با خودم کنار میام که شده و ازین به بعد زندگیو درست کنم و ...هی یکی پیدا میشه یچیزی بگه. 

همونجا از وسط نصفش میکردی 

میگفتی همین ک تو برادرمی از زندگی با همسرم برام تحقیر امیز تره 

❌درخواست دوستی ممنوع❌ غیرت خیلی خوبه ولی تا زمانی که کورت نکنه،روشنفکری هم خوبه تا زمانی که بی ناموست نکنه 👌دوستای قشنگم هرسوالی راجع به کاهش وزن داشتید ازم بپرسید خوشحال میشم راهنمایی تون کنم😍ن مربی ام نه دکتر تغذیه ،ولی  بخاطر کاهش وزن ۵۵ کیلوییم(ک با کالری شماری و ورزش بود) تجربه  زیادی در این زمینه دارم  💪😍

مردا ۵۰ ساله هم در مقابل عشوه و فریب بعضی دخترا بچه میشن، بعد هم عزیزم نظر من مهم نبود اصلا، مادرم ب ...

معلومه زیاد اعمال سلطه کردین روش 

اونم دیگه کوتاه نمیاد جواب میده

فکر میکنین تا وقتی زنده س و پیرمرد میشه باید واسه شخصی ترین تصمیماتش از شما اجازه بگیره این فکر اشتباهه

چهل سال پیش که نیست شما برین خواستگاری دختر پسند کنین برادرتونم فقط بگه چشم بره عقدش کنه الآن دختر و پسر خودشون همدیگه رو انتخاب میکنن

همین بده، چون واقعیت بود انگار یادآوری کرد برام که من بی عرضه ام. منم فقط قصد شوخی و حرف بازکردن داش ...

ببین من خیلی ادم موفقی هستم .. اینو واقعا میگم یعنی به هر جنبه زندگیم نگاه کنی موفقم. اما هزارتا اشتباه تو زندگیم کردم. تا چن سال پیش خودمو نبخشیده بودم ولی الان بخشیدم چون میگم بدون اون تجربه ها ادم امروز نبودم. بی خیال سخت نگیر به خودت با خودت مهربون باش ما فقط ادمیم

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
معلومه زیاد اعمال سلطه کردین روش اونم دیگه کوتاه نمیاد جواب میدهفکر میکنین تا وقتی زنده س و پیرمرد م ...

اتفاقا بیشتر از ده ساله خودش رئیسه خونست. ازدواج فقط زندگی دونفر نیست خانواده تو ایران حتما درگیر میشه. در ضمن اصلا کسی حرف خواستگاری سنتی نزد براش. هزارتا دوست دختر داشته، یکیو ‌که میشناختیم دختره بدبخت عاشقش بود ولی این نه سرکارش گذاشت...باید یکیو انتخاب کنه که به معیارهای خودش و خانوادش بخوره. 

همونجا از وسط نصفش میکردی میگفتی همین ک تو برادرمی از زندگی با همسرم برام تحقیر امیز تره

متاسفانه یا خوشبختانه اصلا بلد نیستم در لحظه جواب بدم، بعدش میگم چرا اینو نگفتم و ....

تا امروز برادر خوبی بود برام، الان هم حرفش درست بود، من نباید چیزی میگفتم. میدونی انگار بهم یادآوری کرد هیچکس نیستم و یادآوری دوباره اشتباهام ناراحتم کرد.