2777
2789
عنوان

به داداشم گفتم زن میخوای از جوابش شوکه شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1217 بازدید | 60 پست

بنظرم با توجه به اینکه یه دور‌نذاشتید با یکی ازدواج کنه (با درست و نادرستیش کاری ندارم) 

شما باید عاقل میشدی و این دفعه اصن ازش نمیپرسیدی که زن میحواد یا نه، چون این واکنش قابل پیش بینی بود

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
کاش یادت بمونه چقدره بیشعوره و هیچوقت خودتو به آب و آتیش نزنی براش هر وقت ازت کمک خاست همین حرف امرو ...

اصلا ازین عادت ها نداشت ، همین بیشتر عذابم میده، انگار حقیقت محض رو یادم آورد.

همیشه من بهش نیاز پیدا می کنم، نه اون.

"الحمدالله کما هو اهله" یعنی (از دست و زبان که برآید/کز عهده ی شکرش به درآید)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما مردا، بلد نیستیم حرفامونو کادو پیچ و قشنگش کنیم بزنیم، همینجوری رک و گزنده از دهنمون پرتش میکنیم ...

ببخشید ولی زندگی ایشون به بقیه ربطی نداره اگه ادم بتونه زندگیشو بدون ایراد پیش ببره قطعا این کارو برای خودش انجام میده نه حرف دیگران چه ادمی پیدا میشه که نقص و ایراد تو زندگیش نباشه؟

درضمن بیشعور بودن با رک بودن بسیار متفاوته

اومدم تو حرم چشمای نازت نذرمو ادا کنم ❤
میخواست یه دختر مطلقه از خودش بزرگتر بگیره کل خانواده مخالفت کردیم از همونجا انگار هتوز دلش پره از م ...

خب ای کاش اجازه می‌دادید همدیگرو بشناسن شاید دختر و خانوادش خوب بودن

مهم اینه که دو تا آدم بهم بخورن

💚خدایا شکر بابت نعمت هایت💚 
بنظرم با توجه به اینکه یه دور‌نذاشتید با یکی ازدواج کنه (با درست و نادرستیش کاری ندارم) شما باید عاق ...

مامانم صبح ناراحت بود که دیر شده من فقط میخواستم حرف بندازم، ولی حق با توئه نباید میگفتم، بخاطر مادرم گفتم.

مامانم صبح ناراحت بود که دیر شده من فقط میخواستم حرف بندازم، ولی حق با توئه نباید میگفتم، بخاطر مادر ...

مادرتونم توجیه کنید دیگه

ولش کنید هر وقت خواست ازدواج میکنه، پسرا توی این موارد با هیچکس تعارف ندارن

در عوض واستون تجربه شد

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
ما تو شرایط این خواهر و برادر نیستیم که بدونیم بینشون چی بوده و چی گذشته، بنطرم باید برای رو‌ کم کنی ...

خودش گفت مثل اینکه نذاشتن با یه دختر ازدواج کنه لج کرده انگار

💚خدایا شکر بابت نعمت هایت💚 
داداش چیه که براش زن پیدا کنی .

والا من که برام نه مهمه نه چیزی .عین غریبه رفتم عقدش مبارک باشه گفتم کادوشودادم اومدم خونه...نه نظردادم نه چیزی الانم داره جدا میشه بازم بهم مربوط نیس .

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
اصلا ازین عادت ها نداشت ، همین بیشتر عذابم میده، انگار حقیقت محض رو یادم آورد.همیشه من بهش نیاز پیدا ...

آدما رفته رفته رفتارشون مشخص میشه 

این برات یه تلنگر باشه و سعی کن محکم و قوی باشی 

مطمئن باش اونم به تو و کمکت نیاز پیدا میکنه 

صد نفر پرسیدن مگه شوهرت چشه؟ به یه نفر هم جواب درستی ندادی و پیچوندی، دقیقا همون رفتار زشت داداشت

بچمو دارم میخوابونم، حواسم پرته، تا حالا فقط پنج شش تا کامنت خوندم که همه رو ج دادم، همه رندوم بود.

به یه آقایی ج دادم، شوهرم بد نیست ولی عالی نیست، من میتونستم زندگی عالی داشته باشم ولی الان کاملا معمولی و درگیر بی پولی.