2777
2789

سلام

دیروز چهارده پریودم بود ساعت ۱۱ رفتم سونو یه فولیکول ۲۷ داشتم

دکتر بهم دوتا امپول ازادسازی داد که یکیشو دیشب ساعت ۱۰ زدم

یکیشم باید فردا بزنم

هیچ علائمی ندارم فقط یکممم ترشح تخمک گذاری دارم

چه روزایی باید اقدام داشته باشم؟جنسیت برام مهم نیست فقط میخوام باردار بشم سالم و صالح باشه انشاالله

اولین اقدامم ۱۳ پریودم بود یک روز قبل از سونو

دکتر که به من گفت از روزی که آمپول میزنی سه روز پشت هم نزدیکی داشته باش بعدش یک شب در میان نزدیکی داشته باش و روز ۱۴ بعد از آمپول برو تیتر بتا بده

تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دکتر که به من گفت از روزی که آمپول میزنی سه روز پشت هم نزدیکی داشته باش بعدش یک شب در میان نزدیکی دا ...

اخه تخمک مگه چند روز زنده هست بعد ازاد شدن که یک شب درمیون ادامه بدیم اقدامو تا پریود؟

اخه تخمک مگه چند روز زنده هست بعد ازاد شدن که یک شب درمیون ادامه بدیم اقدامو تا پریود؟

تا روز ۱۴ که آزمایش میدی

چ دانم دکترم به من اینو گفت

حالا برا من جواب داد اما بتام پایین بود نموند

تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

با این روش باردار شدین؟مثبت بود ازمایشتون؟

آره 

تا روز ۱۴ که آزمایش میدیچ دانم دکترم به من اینو گفتحالا برا من جواب داد اما بتام پایین بود نموند

ای جان عزیزم انشاالله دوباره حامله بشی و بمونه

کار شوهر من سخته واقعا این همه نزدیکی گمونم نکنم بتونم

ای جان عزیزم انشاالله دوباره حامله بشی و بمونهکار شوهر من سخته واقعا این همه نزدیکی گمونم نکنم بتونم

فدای تو گلم♥️🌸🫂 من بعد اون دیگه اقدام نکردم و منصرف شدم 

شوهر منم سه روز اول بعد از آمپول دو روز نبودش فقط همون روزی که آمپول زده بودم نزدیکی داشتیم ک البته بعد نزدیکی اصلا بلند نشدم و خوابیدم ی قطره هم هدر نشد🤣🤦🏻‍♀️🙈

ولی شد دیگه 

فدای تو گلم♥️🌸🫂 من بعد اون دیگه اقدام نکردم و منصرف شدم شوهر منم سه روز اول بعد از آمپول دو روز نب ...

عه چرا منصرف ناامید نشو

منم سیزدهم اقدام داشتم نیم ساعت بلند نشدم ولی خب تخک ازاد نشده بوده که.درواقع الکی بوده اقدامم

عه چرا منصرف ناامید نشومنم سیزدهم اقدام داشتم نیم ساعت بلند نشدم ولی خب تخک ازاد نشده بوده که.درواقع ...

اسپرم ۳ تا ۵ روز زنده میمونه و تخمک ۲۴ ساعت 

آخه من ی بچه ۳ ساله دارم اونموقع ۲/۵ سالش بود انقد اذیت شدم دیگه منصرف شدم 

قبل از تخمک گذاری اقدام داشته باشی احتمال اینکه دختر بشه زیاده 

اسپرم ۳ تا ۵ روز زنده میمونه و تخمک ۲۴ ساعت آخه من ی بچه ۳ ساله دارم اونموقع ۲/۵ سالش بود انقد اذیت ...

ای جان خدا حفظش کنه

برا من جنسیت مهم نیست فقط میگم باردار بشم سالم و صالح باشه

پس اگه اسپرم ۳ روزم زنده بمونه اوکیه دیگه از امشب یک روز درمیان اقدام میکنم.برام دعا کن لطفا

ای جان خدا حفظش کنهبرا من جنسیت مهم نیست فقط میگم باردار بشم سالم و صالح باشهپس اگه اسپرم ۳ روزم زند ...

انشاالله خدا بهت ی بچه سالم و صالح بده و سالم بیاد بغلت عزیزم🫂🌸♥️ یادت نره منو تگ کنی حتما♥️♥️