2777
2789
عنوان

اگه جاری‌تون اینکار و با بچتون میکرد چیکار میکردید با عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 553 بازدید | 56 پست
حالا اومدیمو یروز یه بچه پیشت بود به طور فرضی،،اجازه میدی ۱ساعت تو دستشویی بشینه گریه کنه توام نگاش ...

معلومه ک نه . خودم بچه دارم مادرم درک میکنم آدم چجوری دلش میاد اشک بچه رو دربیاره. بخدا برادرزاده م بدون مادر بزرگ شده من مجرد بودم همه کاراشو میکردم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین من خودم وقتی پسرمو میشورم خیلی وقتا عوق میزنم دراین حد،چون رفلاکس هم دارم مزاجم نمیکشه ولی مجب ...

عزیزم به مرور چندشت کمتر میشه من به دخترم میگم سعی کن از چیزی بدت نیاد چون خودت اذیت میشی

ببین من خودم وقتی پسرمو میشورم خیلی وقتا عوق میزنم دراین حد،چون رفلاکس هم دارم مزاجم نمیکشه ولی مجب ...

ای جون چه مهربون البته حالا مردم وظیفه ندارن راه بیافتن باسن همه رو بشورن ولی آخه بچه ای که خودشون میئولیتش و قبول کردن مگه میشه🤦🏻‍♀️

عزیزم به مرور چندشت کمتر میشه من به دخترم میگم سعی کن از چیزی بدت نیاد چون خودت اذیت میشی

چندشم نیست بچمه ولی از زمان بارداری که معده م بهم ریخت من رفلاکس و گشادی دربچه معده گرفتم ،هرچیزی یکم چندش باشه من عوق میزنم یا بالا میارم دست خودم نیست  ن فقط مدفوع بچه ،مثلا بوی اشغال ،تمیز کردن لوله سینک و.. دیگه پسرم یاد گرفته میره دستشویی مدفوعش رو اب میگیره من میرم فقط خودشو میشورم 

چه ربطی داره همه قابلیت و روحیه اینو ندارن عن بقیه رو بشورن‌لطفا جوگیر نشین نه خوبی کردن نه بدی کردن

خب میتونست از اول بچه رو نگه نداره

بچه یه ساعت زجر کشیده واسه اینکه یه آدم بالغ فقط چندشش میشه منطقی نبود تو اون شرایط

مثلا ما یبار خونه ی مادرشوهرم جمع بودیم یهو خواهرشوهرم پنیک شد بردنش بیمارستان بزرگترها هم رفتن من موندم و بچه ها ، دیدم پسرش کثیف کرده اذیته بردم حموم شستمش حالا مسئولیتشم با من نبود اوناهم دیر اومدن نمیشستم بچه میسوخت