2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سه روز اول خواهرمبعدش هم خواهر شوهرم 18 روز اومد پیشمبیچاره شاغل هم بود تا صبح بیدار بود صبح میرفت س ...

از زن بابا و خواهر شوهر ب شدت شانس اوردی

مسیحیان معتقدند ؛ مسلمانان و یهودیان اشتباه میکنند و یهودیان معتقدند ؛ مسیحیان و مسلمانان اشتباه میکنند و مسلمانان معتقدند ؛ مسیحیان و یهودیان اشتباه میکنند اما من معتقدم هر سه درست میگوند ... {جرج کارلین}

هیچی 

روز سوم پاشدم سراغ کارام با اینکه سز بودم

❌درخواست دوستی ممنوع❌ غیرت خیلی خوبه ولی تا زمانی که کورت نکنه،روشنفکری هم خوبه تا زمانی که بی ناموست نکنه 👌دوستای قشنگم هرسوالی راجع به کاهش وزن داشتید ازم بپرسید خوشحال میشم راهنمایی تون کنم😍ن مربی ام نه دکتر تغذیه ،ولی  بخاطر کاهش وزن ۵۵ کیلوییم(ک با کالری شماری و ورزش بود) تجربه  زیادی در این زمینه دارم  💪😍

از زن بابا و خواهر شوهر ب شدت شانس اوردی

بله خودمم آدم بدی نیستم😂😂😂😂

یارب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/بی عشق حسین هرآنچه باشد به دلم/خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن😭😭🖤🖤

پارسال همین موقع از بیمارستان مرخص شدم فقط دو سه ساعتی دراز کشیدم با اینکه تا ده روز  کمکی داشتم ولی همون روز اول  بلند میشدم خودم بعصی کارا رو انجام میدادم یا تو اشپز خونه نطارت داشتم .. یا وسیله ها رو جا ب حا میذاست  مرتب میکردم و...

15 هفته و 4 روز منتظر گرفتن دستای کوچولوتم روودوممم    

بعد زایمان اول ۲۰ روژ خونه ی مامانمبودم بعدش خونه ی خودم اومدم کمی سخت شد هفته ای یکبار مامانم میومد کازهای عقب افتادم رو میکزدم حموم بچه هم بعد از سه ماه من انجام دادم زایمان دوم ۱۰ روز خونشون موندم زایمان سوم دیگه روم نشد خونه ی خودم بودم همه ی کارهامو خودم کردم

خدایا هممونو عاقبت بخیر کن

تا ۴۰ روز مامانم بود ۲۵ روز اول مادر همسرم هم بودن و خواهر همسرم دو هفته ی اول پیشمون بود بعدشم هر روز می اومد!!! بعد ۴۰ روزم مادر خودم رفت شهر دیگه ، مادر همسرم و خواهرش یه روز درمیون می اومدن !!!تا ۳ ماه مادر همسرم میبرد حموم !!!!!خدا خیرشون بده خیلی کمک بودن 🥰🥰🥰

سزارینی بودم هیچ کمکی نداشتم خودم و شوهرم.  خانواده خودم شرایط اومدن نداشتن، خانواده شوهرم هم گفتن به ما چه خودش خواهر و مادر داره ما نمیایم برای زایمان و بعد زایمان. تو تنهایی خودمون بچه رو با هزار نابلدی نگه داشتیم. چه روزایی سختی بود اما گذشت.