2777
2789
عنوان

این عکس رو ببینید سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 118 بازدید | 27 پست
شوهرش دوسش داره؟ خودش اعتماد بنفس داره؟

دوتا دیدم اینجوری والا شوهراشون دوسشون دارن

اعتماد ب نفس ک چ عرض کنم اعتماد ب سقف دارن

اخلاق یکیشون گوهه ولی همچنان شوهرش میخوادش خیانت هم ندیدن

ی دختر خاله دارم قرص ماه شوهر سگش بهش خیانت کرده 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برام سواله که مردها براشون مهم نیست پوست زنشون صاف باشه؟ میدونم سوالم عجیبه ولی خیلی ذهنم درگیره

اگه کسی کسیو دوست داشته باشه حتی معلولیتش هم براش مهم نیست چه برسه به جای جوش و لک و این حرفا

میدونم کلیشه ای حرف زدم ولی واقعیته. دوست داشتن واقعی باعث میشه حتی عیب ها هم به چشم طرف حُسن جلوه کنه

اگه کسی کسیو دوست داشته باشه حتی معلولیتش هم براش مهم نیست چه برسه به جای جوش و لک و این حرفامیدونم ...

عزیزم شما متاهلی؟

از این نظر میپرسم که حرفات بر اساس زندگی واقعیه یا صرفا شعار :( ببخشید من خیلی ذهنم درگیره تا جاییکه فکر میکنم ملولیت از جای جوش بهتره 

این کاربری دست چند نفر هستش ممنون که تاپیک‌ ها رو مقایسه نمیکنید...
دوتا دیدم اینجوری والا شوهراشون دوسشون دارناعتماد ب نفس ک چ عرض کنم اعتماد ب سقف دارناخلاق یکیشون گو ...

بنظرت درسته که میگن مردا توی زندگی مشترک اخلاق براشون از ظاهر مهم‌تره؟ اینکه کنار یکی آرامش داشته باشن دیگه عیبای طرف براشون مهم نیست؟ یا حرفای کلیشهای و شعارگونه هست؟ 

طفلی دخترخالت، ایشالا خوشبخت بشه یادش بره اون مرتیکه بی لیاقت رو

آره متاهلم با ی عالمه درد و عیب و ایراد

امیدوارم توی زندگیت خوشبخت ترین باشی و همیشه سلامت

ممنونم که جواب دادی 

بنظرت درسته که میگن مردا توی زندگی مشترک اخلاق براشون از ظاهر مهم‌تره؟ اینکه کنار یکی آرامش داشته با ...

بله درسته از ی جایی ب بعد فقط اخلاق و درک و آرامش و انرژی واسشون مهمه 

البته ذاتِ مرد از همه اینا مهمتره

بله درسته از ی جایی ب بعد فقط اخلاق و درک و آرامش و انرژی واسشون مهمه البته ذاتِ مرد از همه اینا مهم ...

ممنونم عزیزم