2777
2789
عنوان

شب عروسی

1100 بازدید | 93 پست

سلام دخترا 

۶ ماهه عقد کردم ‌و یه مدت دیگه عروسیمه 

دو تا سوال ذهنمو درگیر کردن شاید به نظرتون خیلی مسخره باشن 😐😂

اولی چجوری از صبح تا شب نمیرید دسشویی؟ 

آخه با لباس عروس نمیشه رفت 

دومی هم بعد از برگشت از جشن ، اول دوش گرفتید یا صبحش رفتین حموم ؟

ولی من با لباس عروس رفتم سرویس بهداشتی کاری نداره

من صبح که رفتم باغ عکاسی قبل از اینکه از باغ بیایم بیرون ژپون رو در آوردم، کل دامنم رو جمع کردم بالا و رفتم سرویس

و اینکه بخاطر اون حجم میکاپ ک رو صورتت هست وقتی رفتی خونه برو حموم یا حداقل صورتتو بشور کامل

من رامون دور بود خیییییلی شیک مجلسی توارایشگاه قبل پوشیدن لباس رفتم شبم بعد جنابندون میخواستیم رابیقتیم گفتم راه دوره دوستم اومد لباسمو جمع کرد بغلش من کارمو انجام دادم خودمو شستم خشک کردم راافتادیم.

دومین سوالم اینکه همون شب ک کارمونو انجام دادیم رفتم حموم هم واسه غسل هم واسه شستن ارایشم شوهرمم کمک کرد موهاموبازکردم. و دوباره برای پاتختی فردا دخترخواهرشوهرم اومد میکاپ و شینیونم کرد بعدصبحانه همین

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی من با لباس عروس رفتم سرویس بهداشتی کاری ندارهمن صبح که رفتم باغ عکاسی قبل از اینکه از باغ بیایم ...

اخه من باغ نمیرم فقط اتلیه که اونم یه ساعته و میریم تالار 

مجردم ولی دیدم عروس با لباس عروسی رفت دستشویی

ارتودوکس💒          سینگل و متعهد💍  متعهد به پزشکی تهران🩺مهاجرتم🇺🇸هدف خیلی بزرگم💸 عشق به عیسی مسیح💒 و مجرد موندنم تا ابد و هیچوقت حتی چت دوستی نکردن با جنس مخالف💡میشه اگر امضامو خوندی واسه قبول شدن پزشکی تهرانم و مهاجرتم به آمریکا و هدف خیلی بزرگم و پایبند بودن به عیسی و مجرد بودن تا ابدم دعا کنی❤🤝🖤به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤     طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱👮❤

مجردم ولی دیدم عروس با لباس عروسی رفت دستشویی

اصن نمیشه نری لعنتی اون شب ی جوری حتی هیچیم نخوری ازاسترس دسشوییت میگیره

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

اولا ک ظهر لباسو پوشیدم و تا بعد عروسی دستشویی نرفتم🤭😑 ابم نمیخوردم زیاد و مشکلی نبود والا

تا رسیدم خونه شوهرم شنیونمو باز کرد این کار خودش نیم ساعت طول کشید تا باز کنه، نیم ساعتم ب ناخن مصنوعیا ور رفتیم تا بکنیم

1 ساعتم غذا و بعدش حمام

اون حجم ارایش میدونی چ بلایی سر پوست و چشمت میاره؟ باید همون موقع بری حموم ضرر داره مردا هم از ارایش زیاد تتو رابطه خوششون نمیاد، یا شوهر من اینجوره، کلا بدش میاد من ارایش کنم قبل رابطه، خشک و خالی میپسنده😆

خلاصه هردو از فرط خستگی بسهوش شدیم

کاری نکردیم🤭

کار اصلیو تو عقد کرده بودیم قبلا، 😶😅

اخه من باغ نمیرم فقط اتلیه که اونم یه ساعته و میریم تالار

خب اگه خونتون سر راهه برو خونه سرویس بهداشتی

البته اگه یه ساعت عکاسی داشته باشی که زمان زیادی نمیبره شاید سرویس لازم نشی

من از ۵ صبح بیدار بودم آخه نمیشد سرویس نرم

یه بار تو آرایشگاه قبل از لباس عروس پوشیدن رفتم سرویس یعنی ۱۰ صبح

یه بارم ۵ غروب تو باغ رفتم 

اصن نمیشه نری لعنتی اون شب ی جوری حتی هیچیم نخوری ازاسترس دسشوییت میگیره

خوشبخت باشی:)❤

ارتودوکس💒          سینگل و متعهد💍  متعهد به پزشکی تهران🩺مهاجرتم🇺🇸هدف خیلی بزرگم💸 عشق به عیسی مسیح💒 و مجرد موندنم تا ابد و هیچوقت حتی چت دوستی نکردن با جنس مخالف💡میشه اگر امضامو خوندی واسه قبول شدن پزشکی تهرانم و مهاجرتم به آمریکا و هدف خیلی بزرگم و پایبند بودن به عیسی و مجرد بودن تا ابدم دعا کنی❤🤝🖤به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤     طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱👮❤