2777
2789
صرافی خارجی کارمزدنداره؟چه صرافی پیشنهادمیکنین

تمامی صرافی ها کارمزد دارن...

ولی صرافی خارجی فوق العاده کارمزدش کمه...

صرافی ایرانی چه موقع خرید ارز چه موقع پول گذاشتن چه موقع پول خارج کردن و همه چی کارمزد میگیره...

با اینکه صرافی خارجی خارجیه ولی بخش جالبیش اینه کمتر کارمزد میگیره...

این فقط بخاطر دزد بودن و ناسالم بودن صرافی ایرانیاست 

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

پیشنهاد میکنم همیشه وقتی سود مطلوبتونو کردید درجا دیگه پولتونو بکشید بیرون حتی دیدید اون ارز داره می ...

آقای غلامی روشمابه گفتهاش اعتماددارین یاسودخوب کردین؟

کاربر مردهستم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پیشنهاد میکنم همیشه وقتی سود مطلوبتونو کردید درجا دیگه پولتونو بکشید بیرون حتی دیدید اون ارز داره می ...

من دقیقا تواوج خریدم ضررکردم شانس آوردم تااینجاهم سرمایم سوزنشده

کاربر مردهستم 
تمامی صرافی ها کارمزد دارن...ولی صرافی خارجی فوق العاده کارمزدش کمه...صرافی ایرانی چه موقع خرید ارز ...

دقیقان خیلی میگیرن من همیشه چک میکنم میبینم چقدرکم میکنن

کاربر مردهستم 
آقای غلامی روشمابه گفتهاش اعتماددارین یاسودخوب کردین؟

من یکساله از سیگنال هاش استفاده کردم...

توی 90 درصد اوقات اوکی بوده...

بعد هم خیالتون راحت سیگنال رایگان همش میده البته سیگنال پولیم داره تماما سوده...

ولی من با سیگنال رایگانش ترید کردم همیشه عالی بوده

من دقیقا تواوج خریدم ضررکردم شانس آوردم تااینجاهم سرمایم سوزنشده

نه سرمایه توی اسپات که بدجوری سوز نمیشه ممکنه ضرر جدی فوقش کنید...

اسپات بازاریه که واقعا کم ریسک و سود خوبی داره فقط باید صبور باشید و حساب شده جلو برید...

ولی از من میشنوید هیچ وقت وارد فیوچرز نشید...

حتی آقای غلامیم همیشه به دست داشتنش اشاره کرده و هر سیگنالی برای فیوچرز داده یک ستاره گذاشته که به معنای پر ریسک هست

دقیقان خیلی میگیرن من همیشه چک میکنم میبینم چقدرکم میکنن

بله من آخرین بار دلار خرید و فروش کردم باهاش...

با اینکه کلی اومده بود بالا آخر بزور مقدار خیلی کمی کف دستم سود شد تازه شانس اوردم با کارمزد هایی که میگرفت داشت ضرر میشد...

بنظرم صرافی ایرانی فقط بدرد نگهداری پول و یا ریختن پول بروی کارت بانکیتون هست

خیلیم عالی بی‌زحمت آدرس دقیقشومیدین

داخل تلگرام این ادرس رو برید @signalcryptoss

هم کانال هست و هم گروهش...

داخل گروهش سوال و حرفیم دارید میتونید بپرسید...

برنامه هم داخل استور بازار داره به نام سیگنال ارز دیجیتال

اسپات معامله خودت بودیامعامله شرطی؟

اسپات همون مالک شدن یک ارز هست...

بعنوان مثال شما دلار میخرید یا طلا میخرید اگه سود کرد سود میکنید اگرم ضرر شد ضرر میکنید...

صرافی های ایرانی همه روی اسپات میچرخه...

الان که بالان اکثر ارزهاسودشون چند بار دادن وقتی چندبار سود میدن بازار تغییرمیکنه همیشه قرار نیس صعودی باشه الان نهایت وقتی میاد پایین یک پله کوچیک خرید کنید تو اوج که نباید خرید

الان اصلا نباید طمع کرد با سود کم خارج بشین اگر تحمل و صبرتون کمه مثل من

اگرم که دیدت بلند مدته میتونی صبرکنی ولی همیشه باید حد ضرر داشت چون دامیننس تتر رو حمایته یک بنده خدایی یک ارز خرید به دید بلند مدت الان سه ساله فقط ریخته ارزهای پدرومادر دار کارکنید

الان که بالان اکثر ارزهاسودشون چند بار دادن وقتی چندبار سود میدن بازار تغییرمیکنه همیشه قرار نیس صعو ...

ارزهای برندبازارهمون بیت کوین ریپل کاردانوسولانا ودوج بقیش حساب کتاب نداره بدبختی آدم نمیدونه چی بخره واسه بلندمدت طرف پارسال ۲۸تومن شیباخریده ظرف یکسال ۴۰۰تومن شده 

کاربر مردهستم