همون دیگه هی گفتم امروز میرم فردا میرم .کار پیش میومد بعد چندتا عروسی و تولد رفتیم چون پول نقد نداشتیم از پول پسرم برداشتم و خرج شد…الان یه گرم م نمیشه….
ابجی م میگه تو دلت نبوده بخری الکی داری بهونه میاری که وقت نشد وگرنه یک ساعت میتونستی بری..😔😔😔
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
همون دیگه هی گفتم امروز میرم فردا میرم .کار پیش میومد بعد چندتا عروسی و تولد رفتیم چون پول نقد نداشت ...
خب پس انداز کن بخر برلش...شما کلا باید هرماه یه جی برای بچتون پس انداز کنین با ۱۲تومن که جیزی نمیشه برای بچه...من از ۵ماهگیم درحال مس انداز کردنم هرچند کم ...
خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
خب پس انداز کن بخر برلش...شما کلا باید هرماه یه جی برای بچتون پس انداز کنین با ۱۲تومن که جیزی نمیشه ...
خوب منم قصدم پس انداز برای آینده پسرمه .اما همش میگم پولم کمه و چیزی نمیشه.الانم باز هشت تومن جمع کردم اما نمیتونم برم طلا بخرم .حس میکنم چیزی باهاش نمیشه ،دنبال پول قلمبه ام که یه چیز بزرگ بگیرم (واقعا حس بدیه تا بیام یه مقدار دیگه جم کنم هم قبلیه خرج شده هم قیمت طلا رفته بالا😔😔😔)
پول بچه را زوود باید بری طلا بخری و اصلا هم نفروشیمن پولهای پسرم النگو خریدم برای خودم ولی یه سال بع ...
منم نیت م همینه از الان جمع کنم برای آینده ش.اما همش میگم با این پول کم برم چیزی نمیشه خرید منصرف میشم تا یه مقدار دیگه ام جمع کنم بذارم روش اما اون قبلیه هم خرج میشه و طلا هم بالا میره.دوباره میگم شاید بیاد پایین اما زهی خیال باطل😔😔😔
خوب منم قصدم پس انداز برای آینده پسرمه .اما همش میگم پولم کمه و چیزی نمیشه.الانم باز هشت تومن جمع کر ...
نه بابا یه گرم یه گرم میتونی سکه پارسیان بخری ۸۰تا۱۰۰تومن میان روش من اینحوری جمع کردم ۲۰گرم شد رفتم زنجیر ومدال گرفتم خودم استفاده کنم پسرم بزرگ شد میدم خونه میخریم براش...دقیقا الان از خرداد من گرم گرم سکه خریدم ۱۲۰تومن جمع شده....البته از طلافروش معتبر بخریا تقلبیش زیاده....کدوم شهری ....الان یک ونیم پارسیان میتونی بخری برو بخر...اتفاقا هنینحوری میشه پس انداز کرد...
خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚