2777
2789
نه بابا یه گرم یه گرم میتونی سکه پارسیان بخری ۸۰تا۱۰۰تومن میان روش من اینحوری جمع کردم ۲۰گرم شد رفتم ...

من تهرانم.

والا چون تا الان اینکارو نکردم هنوز بلد نیستم کم کم طلا بخرم.

اما حتما باید اینکارو بکنم چونکه از الان باید برای آینده پس انداز داشته باشم وگرنه پول نقد که هی داره ارزشش کم میشه…

پول هیچوقت نمیمونهیا بریز توی کارتی که استفاده نکنی یا یه خساب باز کن و کارت نگیر بریز توی حساب زیاد ...

خوب تا من اومدم جمع کنم طلا رفت بالا.

درست ترین کارو شما میکنید باز آدم صد و دویست ضرر کنه بهتر از اینکه پولش بی ارزش سه.الان فهمیدم پول نقد اصلا به درد نمیخوره حتما باید تبدیلش کرد.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تهرانم.والا چون تا الان اینکارو نکردم هنوز بلد نیستم کم کم طلا بخرم.اما حتما باید اینکارو بکنم چو ...

اره شروع کن برو

بگرد توکل کن بخدا یه طلافروش معتبر با اتصاف پیدا کن همیشه از اون بخر سکه گرمی رو بهشن بگو هروقت خواستم بفروشم میارم به خودتون ها...منم پیدا کردم هم بیشتر از ۸۰تومن نمیکشه روش ...هم اینکه سکه تقلبیم نیس دیگه ازش میخرم گوقع فروختنم به خودش میفروشم دیگه شدم مشتریش ...حای زنجیرمم از اون خریدم ...بعضا میبینی از اونجا رد میشم پول یه دوتومنی کم هس میرم میخرم ازش میگم تا دو ردز بقیشو میزنم حسابتون میزنم عکسشو نیزارم تو واتس براش...دیگه کامل بهم اعتماد دارن...حتی یه بار من سکه هامو دادم گفتن فردا میزنیم پول رو اومدم فردا زدن حسابم ...اینقد ادم حسابین ومورد اعتماد ...انشاءالله همچین ادمی پیدا کنی

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚