من خودم مذهبی نیستم اهل نماز و روزه و جلسات قرآن و حجاب و این داستانا هم نیستم عقایدم هم به روز و همسان با شرایط جامعست اما تو رابطم به شدت حساس هستم که چیزی خارج از چهارچوب نره
خدا هیچوقت تنهات نمیزاره.با تمام وجودت بهش اعتماد کن ..💓
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
زندگی هر کسی به خودش مربوطه من خیلی هنر کنم خودم و خانوادم رو بدونم آموزش صحیح بدم و کنترل کنم نمیتونم برم یقه هر کسی رو بگیرم که تو چرا داری اینجوری با زندگیت میکنی هر چیزی میانش خوبه آدم باید تو هر چیزی یه حد و مرزی داشته باشه
خانوما مگه به طرز تربیت خودتون اعتماد ندارید ؟ تربیتتون خوب دقیق باشه بچه هیچ منحرف نمیشه پس نترسید ...
واقعا حرفتون خنده داره برام واقعا واقعا😅 از طرفی هم تاسف داره که این طرز تفکر غالب بر جامعه امروز ماست... یعنی بچه هرچیزی که یاد میگیره و روش تاثیر میذاره صرفا از تربیت مادر و خانوادش اره؟ اصلا حرف های شما رو یه جامعه شناس یه فیلسوف مبتدی هم بشنوه شاخ درمیاره... موفق باشید.
اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️