2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دکتر ب من گفت هر بچه ای صفحه رشد داره امکان داره الان یه بچه از بچه شما درشت تر و قدبلند تر باشه ولی ...

افرین دقیقا 

زیاد حساس رو قد بچها نیست

بیشتر به لاغری ایناش اهمیت میده 

چون ژن قد بلند و دارن بچها میدونه بعدا رشد میکنن 

وزن ۲۹۰۰ قد۴۷یا۴۸

قد تولد پسرم ۵۳بود وزنش ۳۵۰۰

۴ماهگی قد ۶۵ وزن ۶۵۰۰

اگه نوزاد دختر باشه باید کمتر از پسر باشه

اگه از من خوشت نمیاد خب ب جهندم😜منم از تو خوشم نمیاد😐✋🏻خاک توسرت بی سلیقت کنم 😐🙄
افرین دقیقا زیاد حساس رو قد بچها نیستبیشتر به لاغری ایناش اهمیت میده چون ژن قد بلند و دارن بچها میدو ...

من وقتی سنو دادم اخرین بار گفت استخون‌طول ران دوهفته کوچیکتر

میشه خدا رو حس کرد تو لحظه های ساده..  
افرین دقیقا زیاد حساس رو قد بچها نیستبیشتر به لاغری ایناش اهمیت میده چون ژن قد بلند و دارن بچها میدو ...

دقیقا منم شوهرم بلنده ایشالا بچمم ب اون بره😂نرفتم تنش سلامت

اگه از من خوشت نمیاد خب ب جهندم😜منم از تو خوشم نمیاد😐✋🏻خاک توسرت بی سلیقت کنم 😐🙄
من وقتی سنو دادم اخرین بار گفت استخون‌طول ران دوهفته کوچیکتر

بابا اینا چرته ب منم گفتن چقد گریه کردم. رفتم یه سونوگرافی معروف گفت چرت گفته این اندازه گیریا درست نیست تو شکم بچه جاش تنگه