2777
2789
عنوان

تو اتاق دخترم قرص پیدا کردم😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 13893 بازدید | 358 پست
یاد خودم افتادم من تا مرز خودکشی هم رفتم رگ دستمو زدم ولی نمردم الان هیچ جوره دلم باهاش صاف نمیشه از ...

دختر منم تا الان دوبار خودکشی کرده 😔

از چشم و دل مپرس که در اولین نگاه شدچشم من، خراب دل و دل، خراب چشم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کتکش می زدمبهش اهمیت نمی دادمتحقیرش می کردم

ای وای🥺

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈اصلا اهل بحث کردن نیستم  پس وقتی ریپلای کردی جوابت اینه:  شاید حق با شماست 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 لطفا لطفا افرادی که به بلوغ عقلی و فکری نرسیدن ریپلای نکنن . 😌اگه یه روزی یه جایی حرف زشتی زدی جواب ندادم فک نکن بلد نبودم😳 بدون  فقط خواستم  شبیه تو نشم 🤭. قضیه همون ادب از که آموختی گفت از بی ادبان🤗 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه مجازی 🤗
قبول دارم خراب کردمولی الآنم نمی ذاره بهش نزدیک بشم میگه دیگه دیره وقتایی که نیازت داشتم نبودی

خب منم الان اصلا اجازه نمیدم مادرم بهم نزدیک بشه

رفته بود به خالم گفته بود اون اصلا هیچی بمن نمیگه ازم فاصله میگره

رفیق باش باهاش. باهم برید سینما و خرید و ... باهاش راحت باش فک کن خودت ۱۵ سالته از زبون یه دختر ۱۵ س ...

نمی ذاره هروقت نزدیکش بشم وسیله برام پرت می کنه همیشه هم با فحش باهام حرف می زنه

فکر نکنم روانپزشک به ی دختر تو سن دختر تون دارو بدون اطلاع پدرمادر بده

پس از کی گرفته ؟ همسرم هنوز نمی دونه اینارو پیدا کردم بیاد خونه بهش می گم

چند سالته شمادختر من ۱۵ سالشه چجوری نزدیکش بشم؟

۱۹ سالمه 

مامان من ک هر بار میخواد بیاد سمتم گند میزنه جوری شده ک ازش متنفرم ..

سعی کن درکش کنی بهش بگو چقد دوسش داری و برات با ارزشه 

البته بعید میدونم تو این سن کارساز باشه ولی خب اگه کمبود محبتاشو جبران کنی شاید یکم اوضاع بهتر بشه

[army]   (:...I could see the sunshine
الهی بمیرم براش(:چیکار میکنید با بچه هاتون شما مادرا بچه ۱۵ ساله الان باید توی ی دنیای دیگه باشه..

به خدا الان خودمم دلم خونه قبول دارم مقصر منو پدرشیم😔

برو بابا گند زدی به روح و روانش منم ۱۵ سالمه وقتی یادم میاد مامانو بابام چقدر بچگیم رو زهر مارم کردن ازشون متنفر میشم با اینکه الان باهام سعی میکنن ارتباط بگیرم من ازشون دوری میکنم منتظرم ۱۸ سالم بشه برم از پیششون که کل بچگیم حسرت به دلم وارد کردن خوشی های الکی رو ازم گرفتن همیشه ناحق قضاوتم کردن  

یه استرسی بدبخت که استرس درس داره نابودش میکنه