2777
2789

فکر کن به یک فضا یا یک کار عادت کردی و وابسته شدی، نزدیک به دو سه ساله که انجامش میدی. سود و خوبیش زیاده، اما زیان و ضررش خیلی زیاد تره. طوری که ممکنه حتی تورو از کار و زندگی بندازه و وقتا تلف داره میشه.و اما هیچ جوره نمیتونه ازش دل بکنی.. به خاطر خاطراتی که سپری کردی باهاش..

چطور میشه از این فضا یا کار دل کند؟ چون همش جلو چشمم هست و هرچقدر هم بخوام دوری کنم باز برمی‌گردم سر وقتش...

این کاربری دست چندین نفر است.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

در مورد بدی های آن فضا و بدی های آن کار بد مطالعه کن بصورت روزانه 

و برعکس در مورد خوبی های فضای مقابل آن فضای بد و کارهای خوب مقابل  آن کار بد مطالعه  کن 

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

دور شدن از آن مکان یا فضا،ربنوعی هجرت کردن

مورد دوم چی هستش؟

دور شدن رو که نمیتونم...یه جورایی جلو چشمم هست همیشه... 

البته اینم بگم اراده ضعیف دارم... واقعااااا می‌خوام ترکش کنم..واقعا می‌خوام 

در مورد بدی های آن فضا و بدی های آن کار بد مطالعه کن بصورت روزانه و برعکس در مورد خوبی های فضای مقاب ...

قبلا این کار رو کردم..بعد از دو سه هفته که اصلا سراغش نرفته بودم باز برگشتم چون انگار بدی هاش داشت فراموش میشد 

قبلا این کار رو کردم..بعد از دو سه هفته که اصلا سراغش نرفته بودم باز برگشتم چون انگار بدی هاش داشت ف ...

صبح ها دست راست بذار رو قلبت ۷۰ بار یا فتاح بگو

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود