2777
2789

صفای این عروسی ها نابه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط درجه ۱ ها لباس مجلسی یا محلی می‌پوشند تقریبا ۶۰ درصد مهمون ها مانتو شلوار مجلسی میپوشن

روستاهای ما هم اینجوری مجلس میگیرن ،البته خیلی کم شده حتی جشن زایمان وتولدم تو تالار میرن

مام هنوز اینجور عروسیا داریم البته اونای وضعشون  بهتره میرن تالار هشت سال قبل مام عروسیمون توخونه بود غذام چلوکوشت بانوشابه میوه هم انگور!بای دونه شیرینی 

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 

نه راستش تو فامیل و آشنا هیچوقت عروسی اینطوری نگرفتن.. ولی یکبار ۴ سالم بود عروسي اینطوری رفتم تو روستا بود خونه هم بزرگ بود واقعا خوش گذشت خیلی باصفا بود .

بازم دلم از این عروسیا میخواد اما دیگه کسی اونجوری نمیگیره 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑

تو شهر همسرم این جوری می گیرن البته خونه دوماد و عروس جدا بود شب هم تو کوچه خواننده آوردن ولی خیلی بیشتر خوش میگذره

لطفا واسه کسی که خیلی سختی کشیده ولی الان تو سخت ترین روزهای زندگیشه دعا کنید 

توروخدا منم دعوت کنید😭😭😭من عروسی اونطوری میخوام😭😭😭😭

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

خوش نمیگذره که

میگذرهههههه دلم تنگ شده برااون عروسیا🥹

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎