2777
2789
عنوان

چقدر خانم نظام دوست مهربون بوددددددد

| مشاهده متن کامل بحث + 2206 بازدید | 124 پست

زمان قدیم مگه خواننده بود؟؟؟

شرمنده اما از نظر من حدیث ساختگی 

چون یک بار یک حدیث در مورد مصرف درست آب خوندم دیگه باور ندارم

دقیق یادم نیست ولی گفته بود از بازگذاشتن زیاد شیر آب خوددداری کنید و.... 

مگه اون زمان شیر آب بوده آخه از چاه آب میاوردم

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من درباره عروسی حرفی نزدم عزیزم😅 حرف من حالت کلی بود اصلا بحث قبلی شما رو ندیدم

شما کلا یه مقدار جبهه دارید. جوان ها هم دنبال بهونن که از دین زده بشن بدون مطالعه درست و با حرف های خاله زنکی. موفق باشید

دیگه وقتی کنکوری میشی به افعال خیلی دقت میکنی 😂❤

😅

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ۳ (دوتا هم تو دلم ) تا بچه قد و نیم قد هستم اگه ازم سوال تربیت فرزند دارین بپرسید ۶۷ جلسه کلاس تربیت فرزند و ۱۴ سمینار رفتم 🙂 

چجوری

دوست قدیم الایام پدرشوهرمه ...واسه عروسی ما لطف کرد اومد مشهد 

کاربری سوممه بی دلیل و بی خبر از همه جا و همه چیز تعلیق شدمم اخه چراااااا😎😎😎😎 اسم هارو اصلا نمیخونم شاید تو یه تاپیک باهات هم نظر بودم و یجای دیگه باهات جنگیدم تو به دل نگیرر.😍مدافع و حامی حقوق حیواناتم ❤❤ عشق میدم بهشون و صد برابر عشق میگیرم ازشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗🤗.اگه جایی گربه یا سگی دیدی دنبالت میاد نمی‌خواد بترسونت یا آسیب برسونه  ،اون گشنشه حتی شده یه لقمه از غذاتو بهش بدی ، بخدا که صوابش کمتر از سیر کردن آدم گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن..😻😻 تو این روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  هم بزارین  باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست ، اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤من آرامش زندگیمو مدیون دعای این موجودات بی آزار و بی دفاعم ، از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤
باز برعکس دوست من متوجه شده و مدرک هم برده کمتر از ۳ماه جداشد ،الان ۲ساله ازدواج مجدد کرده و خوشبخته ...

پدر دختر پول دار

اما دامادش خیلی پول دار تر

با وکیل نشد بچه بگیر و .... چون همسرش پول می‌داد و...

حتی زنش تو خیابان جلو چشم همه زد حتی پدر مادرش اما دادگاه به مرد هیچ نگفت 

چون همسرش پول دار بود 

حجاب آره جلو نامحرم نرقصی آرهولی آخه آهنگ چی گناه دارهپس مداحی کنیم تو عروسی

تازه رقص خانوم جلوی خانوم هم گناهه اره سخته میدونم ولی چیزیه ک دین ما گفته 

وزن الانم:۹۷تاریخ:۱۰خرداد۱۴۰۳ وزن دلخواهم:۹۰. البته فعلا😇پیش به سوی لاغری💪پیش به سوی پیاده روی 🚶پیش به سوی گشنگی🌝وزن 31خرداد:92ونیم.وزن 31تیرماه :89کیلو 👈خدایاشکرت بابت توانی که درمن قرار دادی تابه وزن دلخواه اولیه ام برسم خیلی حس خوبیه خداجونم 🥰وزن دلخواهم دومم؟ 85 کیلوشدن.شهریور هم گذشت ۹۰ ام هنوز🌝امرو ز 15آبانه واین سه ماه بر اثر پرخوری های فراوانی ک داشتم یک کیلو اضافه کردم اما معلوم میشه لاغری ثابتی داشتم میخوام خودمو برای این سه ماه تنبلی ببخشم و دوباره به لطف خدای عزیزم شروع کنم ازهمین امروز انشاءالله پایان این ماه بیام و بگم یک کیلو کم کردم 💪

زمان قدیم مگه خواننده بود؟؟؟شرمنده اما از نظر من حدیث ساختگی چون یک بار یک حدیث در مورد مصرف درست آب ...

شنونده باید عاقل باشه

کاربری سوممه بی دلیل و بی خبر از همه جا و همه چیز تعلیق شدمم اخه چراااااا😎😎😎😎 اسم هارو اصلا نمیخونم شاید تو یه تاپیک باهات هم نظر بودم و یجای دیگه باهات جنگیدم تو به دل نگیرر.😍مدافع و حامی حقوق حیواناتم ❤❤ عشق میدم بهشون و صد برابر عشق میگیرم ازشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗🤗.اگه جایی گربه یا سگی دیدی دنبالت میاد نمی‌خواد بترسونت یا آسیب برسونه  ،اون گشنشه حتی شده یه لقمه از غذاتو بهش بدی ، بخدا که صوابش کمتر از سیر کردن آدم گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن..😻😻 تو این روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  هم بزارین  باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست ، اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤من آرامش زندگیمو مدیون دعای این موجودات بی آزار و بی دفاعم ، از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤
من درباره عروسی حرفی نزدم عزیزم😅 حرف من حالت کلی بود اصلا بحث قبلی شما رو ندیدمشما کلا یه مقدار جبه ...

کلا در مورد آهنگ و فرکانس آهنگ گفتی.

منم دارم میگم هی نگین آهنگ فلان و بیسار و...

الکی از دین زده نکنین.

الان وسط شهر صدای پرنده و آب از کجا بیاریم ک‌شما گفتی

تازه رقص خانوم جلوی خانوم هم گناهه اره سخته میدونم ولی چیزیه ک دین ما گفته

چه گناهی بابا

دیگه یک دست و کمر تکون دادن چی گناه داره

مردها زن صیغه کنم رنگ وا رنگ گناه نیست 

زن کنار خانوادش برقص شده گناه 

چه گناهی بابادیگه یک دست و کمر تکون دادن چی گناه دارهمردها زن صیغه کنم رنگ وا رنگ گناه نیست زن کنار ...

این دوتارو چرا بهم ربط میدین 😂خاک توسر اون مردا بشه

وزن الانم:۹۷تاریخ:۱۰خرداد۱۴۰۳ وزن دلخواهم:۹۰. البته فعلا😇پیش به سوی لاغری💪پیش به سوی پیاده روی 🚶پیش به سوی گشنگی🌝وزن 31خرداد:92ونیم.وزن 31تیرماه :89کیلو 👈خدایاشکرت بابت توانی که درمن قرار دادی تابه وزن دلخواه اولیه ام برسم خیلی حس خوبیه خداجونم 🥰وزن دلخواهم دومم؟ 85 کیلوشدن.شهریور هم گذشت ۹۰ ام هنوز🌝امرو ز 15آبانه واین سه ماه بر اثر پرخوری های فراوانی ک داشتم یک کیلو اضافه کردم اما معلوم میشه لاغری ثابتی داشتم میخوام خودمو برای این سه ماه تنبلی ببخشم و دوباره به لطف خدای عزیزم شروع کنم ازهمین امروز انشاءالله پایان این ماه بیام و بگم یک کیلو کم کردم 💪

کلا در مورد آهنگ و فرکانس آهنگ گفتی.منم دارم میگم هی نگین آهنگ فلان و بیسار و...الکی از دین زده نکنی ...

حالتون خوب نیست ها... شما کلا اهنگ بیکلام تو زندگیتون گوش ندادید نه؟ سرچ بزنید اهنگ بی کلام دریا صدای پرنده هرچی... ده هزارتا اهنگ میریزه... بعد هم من داشتم میگفتم پیامبری که شما میگید هم اهنگ و نغمه های اینطور رو گوش میکردن... بحث فرکانس و ریورس هم بحث علمی و مهندسی هست تاثیراتش رو مغز هم ازمایش و اثبات شده من شما رو کلا درک نمیکنم

میخواد زده بشه زده بشه به اسم زده نکردن از دین هرکار دلش میخواد که ادم نباید بکنه... جوون رو ولش کنی دوست داره شب تا صبح بیکار و بی عار تو پارتی و مهمونی بگرده پس بگیم ولش کن از دین زدش نکن... هرچیزی توی هر دینی چهارچوب و احکام خودش رو داره.

کلا توصیه میکنم شما یکم رو خودتون کار کنید زیادی افراطی هستید... انقدر هم اگر با دین مشکل دارید کلا خودتون رو اذیت نکنید دین رو بخاطر راحتی شما نمیشه تغییر داد.

ریپلای هم نزنید دیگه لطفا حوصلم ندارم دیگه قانع کنم شما هم که کلا چپ متوجه میشی!