2777
2789

خانم نعیمه نظام دوست از نزدیک دیدمش خیلی مهربون بود خیلی مهربون 

اصلا عالی 

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ۳ (دوتا هم تو دلم ) تا بچه قد و نیم قد هستم اگه ازم سوال تربیت فرزند دارین بپرسید ۶۷ جلسه کلاس تربیت فرزند و ۱۴ سمینار رفتم 🙂 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از دورم عشقه

خیلی نازهههه🥲🥲

بغلو لپاشو بکشممم من

ارتودوکس💒          سینگل و متعهد💍  متعهد به پزشکی تهران🩺مهاجرتم🇺🇸هدف خیلی بزرگم💸 عشق به عیسی مسیح💒 و مجرد موندنم تا ابد و هیچوقت حتی چت دوستی نکردن با جنس مخالف💡میشه اگر امضامو خوندی واسه قبول شدن پزشکی تهرانم و مهاجرتم به آمریکا و هدف خیلی بزرگم و پایبند بودن به عیسی و مجرد بودن تا ابدم دعا کنی❤🤝🖤به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤     طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱👮❤

کی دیدیش ؟

دیشب

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ۳ (دوتا هم تو دلم ) تا بچه قد و نیم قد هستم اگه ازم سوال تربیت فرزند دارین بپرسید ۶۷ جلسه کلاس تربیت فرزند و ۱۴ سمینار رفتم 🙂 

یه بار اومده بود شهر ما بعد تو شبکه ی استانی باهاش مصاحبه میکردن خاکی و مهربون بود.

اره خیلی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کجا؟

سمت زعفرانیه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آره خیلی خوبه 

حیف که تو جوکر با علیخانی که جنبه نداره جدی میگیره داره شوخی میکنه

علیخانی مسخرش میکنه هی 

میگه خواهر خیلی بزرگم 

یا میگه تو هر جا بری معلوم میشی

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
آره خیلی خوبه حیف که تو جوکر با علیخانی که جنبه نداره جدی میگیره داره شوخی میکنهعلیخانی مسخرش میکنه ...

اره علیخانی رفتارش خوب نیست

1
5
10
15
20
25
30
35
40