2777
2789
عنوان

وام بانکی مبلغ بالا🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 4057 بازدید | 705 پست
شانزدهمین کاربری مگه فحشت نداد؟ تو ناشناس نگاه چه پرو سده

ناشناس؟🤣🤣🤣همون تو رفتی ناشناس همه به اسم من فحش دادی بچه

من به هیچ عنوان تا به حال ناشناس هیچ احدی نرفتم

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
این کابر هم دروغ بگو

کدوم کاربر؟

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره🩷تیپ شخصیتی:ENFJ

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ناشناس؟🤣🤣🤣همون تو رفتی ناشناس همه به اسم من فحش دادی بچهمن به هیچ عنوان تا به حال ناشناس هیچ احدی ...

خودش داره میگه تو رفتی با تو دعواش شده تو فقط میدونستی 

دخترم تو بهترین هدیه خدا به ما هستی 🍼🧸۱۴۰۳/۸/۱۷ دختر دار شدم 👩‍❤️‍👨

شهرو نمیدونم ولی مدل گوشیو نشون میده

خب شاید دوتا گوشی داشته باشه طرف

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
چیشد بهارجریان ناشناس من یا نون بربریه یا شانزدهمین کاربری

بابا این خودشه مریضه میره ب اسم بقیه کاربرا ب همه فحش میده ک خرابشون کنه

و الانم داره مظلوم نمایی میکنه

جزو اکیپ:دختر خاله های نی نی یار😎😎😎..........پاییز همون فصلیه، ڪه بهت یاد میده باید عاشق ریشه‌ها بشی، نه شڪوفه ها🍂💙

ناشناس؟🤣🤣🤣همون تو رفتی ناشناس همه به اسم من فحش دادی بچهمن به هیچ عنوان تا به حال ناشناس هیچ احدی ...

بعد مگه میشه کسی بره ناشناس و فحش بده و بعدشم خودشو معرفی کنه؟🤣

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| https://daigo.ir/secret/9742160937

خودش داره میگه تو رفتی با تو دعواش شده تو فقط میدونستی

من به جان یدونه پسرم تا به حال ناشناس هیییییییچ احدی نرفتم

هیچکس

به هیچ عنوان

خب شاید دوتا گوشی داشته باشه طرف

اره اینم هست

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| https://daigo.ir/secret/9742160937

بابا این خودشه مریضه میره ب اسم بقیه کاربرا ب همه فحش میده ک خرابشون کنهو الانم داره مظلوم نمایی میک ...

خاک بر سرم 😐دارم میگم مدرک داره 

میگه قضیه رو فقط شانزدهمین کاربری میدونست

ببین کار خودشه فحشت داده من مطمئن شد میندازه گردن بقیه

چیشد باز کدوم کاربر خودشه؟

تو اون شب شات رو دیدی تو ناشناسم چی گفتن؟ من نمیبخشم هر ادمی بود واقعا نمیبخشمش

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره🩷تیپ شخصیتی:ENFJ

بعد مگه میشه کسی بره ناشناس و فحش بده و بعدشم خودشو معرفی کنه؟🤣

آفرین دقیقا

الدنگ باعث شد به جان بچم قسم بخورم

مریض روانیه بیچاره

شایدم از تیمارستان تاپیک میزنه

چون‌تو دستشویی عکس گذاشته بود

بابا این خودشه مریضه میره ب اسم بقیه کاربرا ب همه فحش میده ک خرابشون کنهو الانم داره مظلوم نمایی میک ...

شانزدهمین کاربری؟

آفرین دقیقاالدنگ باعث شد به جان بچم قسم بخورممریض روانیه بیچارهشایدم از تیمارستان تاپیک میزنهچون‌تو ...

@niniyar_5    

به این اشغال رسیدگی کنید موش کور واسه ما آدم شده