2777
2789
عنوان

دیشب برای از دست رفتن هیکلم تا میتونستم گریه کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 45 پست

من به لباسی رو بعد از ۱۳ سال اندازم شد پوشیدم چندماه بعدش انداختم دور

فقط میخواستم ثابت کنم که میتونم 

با رژیم و پیاده روی وزنمو کم کردم

بالاخره یه روز ، صبح میشه این شب ، باز میشه این در ...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یکی مثل شمایکی هم مثل من از لاغری لباس به تنم زار می‌کنه42کیلوام

اره کاش همه متعادل بودند چه خوب میشد 

خدایا هممون رو با یه خبر عالی ،‌با یه اتفاق خوب یهویی خوشحال کن😌💖                                                      خدایا ازت خیلی ممنونم که بهم بچه سالم دادی *****            ذکر ایه ٢٩سوره مومنون و شروع کردم واسه خرید خونه انشالله بیام دوباره بزودی تو امضام بنویسم خریدم 
با ۱۰ قاشق برنج و ۱۰ قاشق خورشتو نخوردن ذره ای شیرینیجات مثل کیک و حتی قندمیتونی خیلی زود تغییر سایز ...

با حذف شیرینیجات و فست فود نه فقط وزن ایده ال میشه بلکه پوست ادم میشه مثل شیشه 👌🏻

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
باید حتما ۳ وعده رو با دوتا میانوعده داشته باشیمنتها مقدار کماینجوری خیلی کمتر گرسنه میشی میدونم سخت ...

آخه من تقریبا سه ماه میشه رژیمم هنوز عادت نکردم غذامو خیلی کم کردم و قند مصنوعی را حذف کردم فقط 6 کیلو کم کردم 

هیچی مثل پروتئین نمیتونه لاغرت کنه

فستینگ و پروتئین

فقط نون پروتئین بخور نون معمولی به هیچ عنوان

ناهار فیله عدسی خوراک لوبیا تخم مرغ 

من یکی دوبار در هفته در هفته کلا ۵_۶ قاشق برنج خیلی هوس کنم میخورم

خدا وسط غمات یه گل میکاره مطمئن باش♥
هیچی مثل پروتئین نمیتونه لاغرت کنهفستینگ و پروتئینفقط نون پروتئین بخور نون معمولی به هیچ عنوانناهار ...

موافقم باهات منم با فستینگ ۲۰ ساعته تو سه هفته حدود پنج کیلو کم کردم بیشتر سایزم کم شده

بالاخره یه روز ، صبح میشه این شب ، باز میشه این در ...
ببخشید پروتئین زیاد مثلا هر وعده چه مقدار گوشت و مرغ و تخم مرغ می‌خورید؟

من سه روز در هفته میرم باشگاه که حتما همون روز ۴ تا سفیده میخورم 

مرغ هر بار بخورم نصف سینه 

حبوبات هم معمولا سه روز در هفته درست میکنم برای شام که بعضی وقتا گوشت قرمز هم میندازم توش 

گوشت قرمز هم چون فشار خون دارم هفته ای دوبار میخورم حالا اندازه ش رو نمی‌دونم 😅😅ولی ۴ـ۵ تا تیکه خورشتی 

ماهی هم هفته ای دوبار که دوتا تیکه اندازه ی کف  دست 

جو دو سر پرک کره بادام زمینی مغزها همشون جزو پروتیین هستن