2777
2789
عنوان

به شوهرم گفته عزیزم😒😒

| مشاهده متن کامل بحث + 922 بازدید | 69 پست
پس نگو دخترای اویزون .بگو افکار بده بعضیا

همه نه ولی بیشتر دخترا الان اینجوری شدن اصلا براشون مهم نیس که طرف زن و بچه داره 

تازه میگن بهتر هم هست هم پول بیشتری دارن نسبت به پسر مجرد هم زنا رو بلدن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوب خیانت که زیاد شده خیلی ها هیچ ردی از خودشون جا نمیزارن به راحتی آب خوردن خیانت میکنن اصلا هم عذا ...

حرفت درسته

ولی بخدا از همین عزیزم شروع میشه

فردا میشه جانم

پس فردا عشقم

😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 😍 الهی شکرت بخاطر همه چیز😘
نه واقعا ربطی ندارهممکنه یکی از علتاش باشه ولی هم ممکنه تیکه کلام خانم باشه هم قصد و نیتی داشته باشه ...

آخه چی بگم خواهر

چطوری شروع کنم صحبتُ

هرچی بگم آخرش میشه فضولی

اصلا میترسم حساس بشه

پیام‌ها رو پاک کنه

خانم با افکارت فقط خودتو داغون میکنی.

مررررسی

پس نظرت اینه که من زیادی حساسم؟؟

امیدوارم اینطوری باشه

آخه چی بگم خواهرچطوری شروع کنم صحبتُهرچی بگم آخرش میشه فضولیاصلا میترسم حساس بشهپیام‌ها رو پاک کنه

ببین چقدر میتونی راحت باهاش حرف بزنی

اگر طول روز راجب ناراحتیاتون راحت صحبت میکنید و یاد گرفته اینجور مواقع آرومت کنه برو باهاش خیلی آروم حرف بزن بگو من میدونم تو هیچ کاری نمیکنی میدونم شرافت داری میدونم عاشق زنتی و آنقدر کثیف نشدی که خیانت کنی پس حرفایی که میزنم بخاطر‌بی اعتمادی به تو نیست

اتفاقی گوشیتو دیدم فلانی بهت گفته بود عزیزم من دوست ندارم کسی جز من بهت بگه عزیزم بعد ببین چی میگه

از حرف زدنش میتونی بفهمی که خودش باعثش شده یا نه واقعا تقصیری نداره

اگرم کلا آدم حرف زدن نیست هیچی نگو ولش کن همینجوری زیر نظرش بگیر‌اگر جایی واقعا خطایی ازش سر زد باهاش برخورد کن و چیزی بگو

بنظر منم عادی نیست من یبار تو تاکسی حواسم نبود گفتم قربونت تا چند روز گریه کردم

خود حضرت مریمم وقتی فهمید بارداره تا چند روز گریه نکرد 

این هندی بازیا چیه

هیچوقت درک نکردم چرا بعضیا مثلا میگن با افتخار فلان قومیتی هستم،،حالا مگه ماییکه قبلش نمیگیم با افتخار حس ذلت و بدبختی داریم نسبت بهش اصلا چه افتخاریه این چیزا/:
به نظرم تا مرد اجازه نده خانم این کارو نمیکنه

نه بابا بعضی خانوما خودشون خیلی پررو و کرم دارن ...الکی تیریپ صمیمیت با اقایون ور میدارن..تو محل کارم چند مورد دیدم.طرف اصلا باهاشون رسمی صحبت میکنه ولی اینا هی خودشونو میندازن وسط و ناز و عشوه میان

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤
بنظر منم عادی نیست من یبار تو تاکسی حواسم نبود گفتم قربونت تا چند روز گریه کردم

بنظرم برا خیلیامون پیش میاد تو گفتار ک تیکه کلاممونه این چیزا از دهنمون بپره. ولی توی چت و نوشتاری عادی نیس ادم کنترل دست خودشه 

اگه از من خوشت نمیاد خب ب جهندم😜منم از تو خوشم نمیاد😐✋🏻خاک توسرت بی سلیقت کنم 😐🙄

بستگی داره این صحبت تکرار بشه یا نه 

ممکنه سهوی گفته باشه

من عادت دارم توی پیام گلم و عزیزم میگم

یه سری با عجله میخاسم ب پیام همکارم جواب بدم و اشتباهی گلم خطابش کردم!!!!!!

داشتم دیوونه میشدم از ناراحتی 

قسمت بد ماجرا اینجا بود ک زود متوجه نشدم و بعد از چند روز پیام خودمو دیدم و متوجه شدم😅

یعنی حتی نمیشد پیام بدم بگم اشتباه شده!!!

حالا هر دو هم متأهلیم

اینو گفتم ک بدونی ممکنه اشتباهی نوشته باشه

ولی حواستو جمع کن ، اگه کوچکترین حرف یا پیام مشکوک دیدی با خانمه برخورد کن

آرزو میکُنم حالِت مثـِ ذاتِت باشه😊