2777
2789
عنوان

به شوهرم گفته عزیزم😒😒

| مشاهده متن کامل بحث + 822 بازدید | 61 پست
ببین چقدر میتونی راحت باهاش حرف بزنیاگر طول روز راجب ناراحتیاتون راحت صحبت میکنید و یاد گرفته اینجور ...

مرسی گلم

دقیقا آدم حرف زدن نیست

جبهه میگیره

پس بیخیال شم بهتره

😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 😍 الهی شکرت بخاطر همه چیز😘

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه بابا بعضی خانوما خودشون خیلی پررو و کرم دارن ...الکی تیریپ صمیمیت با اقایون ور میدارن..تو محل کار ...

وااااقعا زشته

نمیدونن با این اداها ممکنه یه زندگی رو بهم بزنن

بستگی داره این صحبت تکرار بشه یا نه ممکنه سهوی گفته باشهمن عادت دارم توی پیام گلم و عزیزم میگمیه سری ...

مرسی از راهنماییت

بنظرم برا خیلیامون پیش میاد تو گفتار ک تیکه کلاممونه این چیزا از دهنمون بپره. ولی توی چت و نوشتاری ع ...

خوب الان من چیکار کنم خواهر؟؟؟

عالی بود🤣🤣🤣

والا

هیچوقت درک نکردم چرا بعضیا مثلا میگن با افتخار فلان قومیتی هستم،،حالا مگه ماییکه قبلش نمیگیم با افتخار حس ذلت و بدبختی داریم نسبت بهش اصلا چه افتخاریه این چیزا/:
خوب الان من چیکار کنم خواهر؟؟؟

بنظرم چون شوهرت عادی بوده. واکنش نشون نده ولی کنترل کن یه مدت دیدی پاشو از گلیم زیاد کرده دختره برو سراغش

اگه از من خوشت نمیاد خب ب جهندم😜منم از تو خوشم نمیاد😐✋🏻خاک توسرت بی سلیقت کنم 😐🙄
بنظرم چون شوهرت عادی بوده. واکنش نشون نده ولی کنترل کن یه مدت دیدی پاشو از گلیم زیاد کرده دختره برو ...

امیدوارم به اون جاها نکشه

وااااقعا زشتهنمیدونن با این اداها ممکنه یه زندگی رو بهم بزنن

بله متاسفانه خیلی زیاد شدن ازین دخترا ...یه بار تو اتاقم بودم همکارم دم در بود یه دفعه یکی از همکارای آقای متاهل رو تو سالن دید سلام کرد و گفت وااااااااای آقای فلانی خدا مرگم بده پااااااتون چی شده ؟؟؟ چرا با این پا اومدین سر کاااااار؟؟؟ من که میشنیدم فکر کردم این اقا پاش از تو لگن قطع شده 😅 اقا که اومد تو اتاق دیدم مچ چاش پیچ خورده و ایشون آتل بسته و اصلا چیز کشنده ای نبود!!

یا یکی از خانوما هست که داره با همککار مرد ۲۰ سال بزرگتر از خودش حرف میزنه هی بیخود میزنه به شونه طرف و شوخی میکنه و ....

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤
بستگی داره این صحبت تکرار بشه یا نه ممکنه سهوی گفته باشهمن عادت دارم توی پیام گلم و عزیزم میگمیه سری ...

وای یبار ی اقایی ک خبلی باهاش رودربایستی دارم پیام داد  خواستم تشکر کنم عجله هم داشتم استیکر بوس فرستادم .

اونم فورا دید.

آب شدم.داغ کردم