2777
2789
عنوان

خانما ی چیزی بپرسم مسخرست

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 26 پست
گفتم شاید الان پیش خودش بگه مامانش کمکش کزده و اینا چون من خیلی ایده آل گرام خودمم میتونستم اونارو د ...

نه عزیزم اصلا اینطوری نیست 

یعنی من خودم بعنوان مهمان اصلا برام مهم نیست که میزبان. درست کرده باشه یا مادرش 

خیالت راحت 😍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بهتر که راستشو گفتیدروغ، دروغ میارهممکنه مجبور میشدی بعدش دروغای بیشتری بگیهمون بهتر ک دروغ نگفتی

اون لحظه از همین ترسیدم که وقت نکنم با شوهرم هماهنگ کنم و یهو اون سر شام بگه مثلا از فلان غذا بکش دست‌پخت مادر خانمه مثلا ی همچین چیزی پیش بیاد اونوقت بیشتر آبروم میرفت

اون لحظه از همین ترسیدم که وقت نکنم با شوهرم هماهنگ کنم و یهو اون سر شام بگه مثلا از فلان غذا بکش دس ...

آره درسته 

برای همین ب خودت سخت نگیر، کار درستی کردی👏🏻

آرزو میکُنم حالِت مثـِ ذاتِت باشه😊