2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم باید انجام بدم بعداز عمل ...

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
عزیزدلم💙 مشکل شما چی هست؟ برای من توده سینه بود

اره منم توده سینه .شماچطوری تشخیص دادین؟علاقمتون چی بود

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
خطر ناکه عوارضش؟

خطرناک که هست ولی بعد از درآوردن تومور سرطانی که هرجای بدن باشه باید انجام بشه چند جلسه

عوارض بعد تزریقش بدن درد شدید مامانم خیلی ناله میکرد شبا تا صبح فقط ماساژش میدادم بتونه بخابه

حالت تهوع و استفراغ،درد معده،بی اشتها شدن،ریختن موی سر و مژه و ابرو،اسهال اینا عوارض هاییه که مامانم داشت 

اگه خوب تا کردی و نشد مچاله کن😏
خطرناک که هست ولی بعد از درآوردن تومور سرطانی که هرجای بدن باشه باید انجام بشه چند جلسهعوارض بعد تزر ...

وای خدا ...جوری هست که آدم بتونه تحمل کنه یا ازپا میفتع؟

اره منم توده سینه .شماچطوری تشخیص دادین؟علاقمتون چی بود

عزیزم هیچ علامتی نداشتم سه سال و نیم پیش یه توده لمس کردم خیلی کوچیک بود رفتم سونو گفتن چیزی نیست کلسیمیه بعد از سه سال و نیم دیدم یکم بزرگ شده تقریبا دو سانت رفتم گفتن خطرناکه :) نمیدونم چجوری شد واقعا شاخ درواردم بعد از این مدت ..

داروهای شیمی درمانی همون اندازه که برای درمان مفید هستن عوارضی هم دارن.بهرحال سختی داره ولی با مراقبته زودتر رفع میشه..اینارو بر اساس تجربه خودم گفتم.بنده آقا هستم

آقا هستم....چه بزرگ آفتی ست،،غمین بودن و نتوان گریستن
عزیزم هیچ علامتی نداشتم سه سال و نیم پیش یه توده لمس کردم خیلی کوچیک بود رفتم سونو گفتن چیزی نیست کل ...

منم درد داشتم سونو دادم اشتباه تشخیص داد گفت توش خیمه و بیرادز۲ ولی دکتر مشکوک بود مامو دادم گفت مشکوکه ونمونه برداری انجام دادم گفت بدخیم

عمه ام استفراغ بدن درد شدید بی اشتها ریختن موهاش ابرو و مژه و سر

لاغری

اینجا روند کاهش وزنم  را با استفاده از رژیم ماچا به اشتراک می گذارم. 70 روز رژیم 1200 کالری و 30 روز رژیم زیر 1000