2777
2789
عنوان

شوهرم میخواد گوشیش رو ببره سر کار

| مشاهده متن کامل بحث + 878 بازدید | 66 پست
در تلاشم ولی خب فکر نکنم حداقل تا ۵ ساله دیگ جدا شم. برنامه ریزی دارم برای زندگیم، ولی میگم شاید تو ...

دیگ دلتو خوش نکن ب این آدم چون یاد گرفته خیانتشو توجیه کنه احتمال این ک دوباره انجامش بده هس اینطوری فقط خودتو نابود میکنی...

مواظب باش مریضی چیزی ازش نگیری‌‌‌.‌..

خیلی از مشکلاتی ک هست مقصرش روانشناسا هستن من ی دوستی داشتم شوهرش خیانت کرد رف زن صیغه کرد بعد ب اون ...

وای🤦‍♀️

منم خواهرشوهرم اصفهانو آبادکرده بعد همش شوهرم بمن

بدبین میشه دوربین وجی پس اس و.....‌‌همشم میگه بزارمت به

حال خودت میشی یکی مثل

خوارم چندین بارم کتکم زدبدجور حتی بارداربودمم زدمنو

منم ازش وکالت طلاق گرفتم بعد رفتیم روانشناس بهم گفت

خب ترس ازدست دادنتوداره

میخای زندگیت خب شه برو

باطلش کن😒

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره تحت درمانه. این ماجرا از قبل ازدواجمون نیست. سه ساله.ما ده ساله ازدواج کردیم و من مشامم خیلی تیز ...

ضربه روحی که خورده سنگینه واقعا ولی بازم دلیلی برای خیانت نیست. کلا خیانت دلیل و توجیه نداره. اما این خییییییلی نکته مهم و مثبتیه که خودش قبول کرده که درمان بشه!! خیلی از مردها حتی حاضر نمیشن برن یه مشاوره ساده. و این ینی شوهرت خودشم راضی نیست و دوست داره همه چیز اوکی بشه. به نظرم به زندگیت فرصت بده و بهش محبت کن و جوری رفتار کن که موقع مشکلاتش بیاد سمت تو. در نهایت امیدوارم هرچیزی که برات بهترینه پیش بیاد عزیزم❤️

من از ریاضی متنفرم ولییییییی عاشق پول شمردنم😂
دیگ دلتو خوش نکن ب این آدم چون یاد گرفته خیانتشو توجیه کنه احتمال این ک دوباره انجامش بده هس اینطوری ...

نه گلم از این نظر که جنسی نیست که تا حدودی مطمئنم. از چیزایی که دیدم میگم. 

روانشناسم گفت جنسی عاطفی نیست ولی اگر درمان نشه ممکنه پیش بیاد و اون وقت فکر جدایی باش. گفت فعلا تلاش میکنیم درست شه

ضربه روحی که خورده سنگینه واقعا ولی بازم دلیلی برای خیانت نیست. کلا خیانت دلیل و توجیه نداره. اما ای ...

حالا که فقط داره کتاب میخونه. کتابهای خودیاری و اینا.

در کل برخلاف تصور دوستان خودش توجیه پیدا نکرده و داره تلاش میکنه اشتباهش جبران کنه.

اما نمیدونم موفق شه یا نه. ناامیدم

اگ بخواد دوبارع بره دنبال خیانت میره 

پس ذهنتو اروم نگه دار و این گوشی نمیشه وسیلع خبانتش 

کاربری دو نفره                                                      ما خدا را داریم به ازای هر آنچه که نداریم 💕 

خب الان تا کی میخواستی بدون گوشی باشه؟

مگه بچه کوچولوئه که زندانیش کنی تو خونه هیچی ندی دستش؟

عزیز دلم اگه نمیخوای طلاق بگیری باید هر دو مداوم برید پیش روانشناس .

خودت باید جلساتت بیشتر باشه تا اون حس و حال بد خیانت از سرت بیوفته .

و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. سوره بقره آیه ۲۱۶ 🩵

ببخشید نمیخوام‌ناراحتت ولی مطمئن باش کارشو تکرار میکنه مخصوصا خودش قبول نداره کارش هرزه بازیه

خودم هم امید دارم هم ناامیدم. گاهی مثل شما فک میکنم و گاهی به خودم دلداری میدم. 

خب الان تا کی میخواستی بدون گوشی باشه؟مگه بچه کوچولوئه که زندانیش کنی تو خونه هیچی ندی دستش؟عزیز دلم ...

نمیدونم گوشی ساده که دستش بود. 

دوست داشتم حداقل چند ماه از فضای مجازی دور باشه 

ولی کلا هر وقت همون دو سه ماه هم میگذشت میدونم ک حالم همین بود

اخه یه روانشناس که نه. سه تا روانشناس اینو بهم گفت. گفتن توجیهی برای خیانت نیست ولی همسر شما دنبال ت ...

همون هرزه خودمونه جانم اونا اسم علمی ادبی گذاشتن روش آدم هرزه ذاتش خرابه خراب درست نمیشه