2777
2789
عنوان

شوهرم گفت یه ساعت وقت داری از خونه بری😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1290 بازدید | 67 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هر دفعه که اسم غذا رو میاره من باید بگم آره غذا بخر باهم بشینیم بخوریم در صورتی که من تا ساعت های ۴ا ...

چقد چرت خب اینو با لحن آروم و مهربون میگفتی ببخشید انگار خودتون دنبال دعوایید

قلب مادر هیچ خبر داری انتظار آمدنت چقدر سخت است؟      و سه سال سخت انتظار بمونه به یادگار از امشب که خیلی غصه دارم ۳ بهمن ۴۰۲ روز پدر💔😞
بدم میاد همش اینو تکرار می‌کنه من گرسنم بشه سفارش میدم میرم میگیرم خودم این تنها بره بگیره دیگه میگه ...

ی شوهر خوبم ک هس تو قدرشو ندون

بده دلش میخواد با زنش شام و ناهار بخوره؟

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 
بدم میاد همش اینو تکرار می‌کنه من گرسنم بشه سفارش میدم میرم میگیرم خودم این تنها بره بگیره دیگه میگه ...

دیگه واقعا فهمیدم شما مشکل داری😐

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است

اینجا مشخصه مقصر شمایی

زندگی مشترکه بنده خدا دوست داره کنار هم غذا بخورید 

شما هم که مثل هم اتاقی و هم خونه باهاش رفتار میکنی

بعد میگی چرا طلاق

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
خب بالاخره ک گرسنت میشه میگفتی فرقی نداره خب براش مهم بودی ک پرسیده وگرنه میتونست بره بخوره خودش اصل ...

آخه میگه غذا بگیریم باهم بخوریم 

در صورتی که من میل ندارم 

بره بیرون تنها بگیره بخوره 

مطمئنی میخواد طلاق بده؟پس چرا دوست داره باهم غذا بخورید؟

تصمیم تون برای جدایی جدی هست؟

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....
با این همه زنگ انگار جدیه

هر کی بود همینکارو میکرد

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است
ی شوهر خوبم ک هس تو قدرشو ندونبده دلش میخواد با زنش شام و ناهار بخوره؟

قبلا تو یکی از تاپیکاش بودم میگفت هروقت میریم بیرون شوهرم غذا میخره بدم میاد شکموه و ... 🫥

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است