2777
2789
عنوان

چرا پسش میزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 45 پست
یکم دعوا کنین حل میشه قدرشو میفهمی الان خوشی زده زیر دلت😂

دو روز پیش دعوای شدیدی کردیم

با کلی کادو معذرت خواهی با اینکه مقصر من بودم 

اومد پیشم

ولی بازم نمیخوام💔

خدایا کمکم کن💔

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

زیادی بودهوقت نکردی نبودش رو ببینی و حست رو بفهمی

اره همیشه هس هر لحظه هس همه جا هس

حتی خیلی وقتا وظایف خانوادمو انجام میده دکتر میبره ثبت نام میکنه...

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
😂😂😂

والا واسه ما برعکس بودد

پسره چهار پنج لول ازم پایینتر بود ولی من دوسش داشتم

همش بیچاره حس میکرد از سر ترحم باهاشم

آخرشم تموم کردیم دیگه

اونی که میگفت میمیره برام ، مُرد برام.  

یه روز پشیمون میشی🙃

میدونم عذاب وجدان میگیرم اگه کات کنیم

ولی خیلی سرد شدم😭

دو روز پیش دعوای شدیدی کردیمبا کلی کادو معذرت خواهی با اینکه مقصر من بودم اومد پیشمولی بازم نمیخوام� ...

شاید حس شیشمت داره کار میکنه شاید یه چیزی هست واقعا :/

من از ریاضی متنفرم ولییییییی عاشق پول شمردنم😂
دلیل علمی می خوای؟چون مطمئنی از علاقه اون پسر و میدونی که همیشه هست...برا همین جذابیتشو از دست داده ...

دقیقا

دقیقاااا. هردوتاش درسته

میدونم ۳ شب زنگ بزنم محمد بیا 

۲ دیقع ای جلو درمونه

میدونم همیشه هست و میمونه پیشم

اونقدری خاکی برخورد کرد

الان حس میکنم من ازش خیلی سر ترم💔

اره همیشه هس هر لحظه هس همه جا هسحتی خیلی وقتا وظایف خانوادمو انجام میده دکتر میبره ثبت نام میکنه...

این بده...

دلیلش همینه

نمیذاره دلتنگش بشی و کارا رو هم انجام میده حس خوبی نمیده

میفهممت

من از ریاضی متنفرم ولییییییی عاشق پول شمردنم😂
والا واسه ما برعکس بوددپسره چهار پنج لول ازم پایینتر بود ولی من دوسش داشتمهمش بیچاره حس میکرد از سر ...

من از قیافع ازش سرترم ولی

مالی خانواده اصالت شعور شخصیت....

این خیلی ازم سرتره

شاید حس شیشمت داره کار میکنه شاید یه چیزی هست واقعا :/

من یه حس گوهی دارم

گوه 

هر چیو بگم اتفاق میوفته

۲۶ این ماه گفتم کات میکنیم

۳ ماه قبل به رفیقام میگفتم من ۲۶ اذر کات میکنم💔

این حس گوه میگه به هم نمیرسیم

خب یکاری نکرده تو دعوا؟ فحش یا تیکه؟

نه فقط سکوت

عزیزم من اشتباه کردم حق باتوعه

من معذرت میخوام

من....

این بده...دلیلش همینهنمیذاره دلتنگش بشی و کارا رو هم انجام میده حس خوبی نمیدهمیفهممت

انگار دیگه دوسش ندارم

انگار دیگه برام مهم نیس:)