2777
2789
عنوان

کسایی که روانشناسی خوندن خداخیرتون بده بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 133 بازدید | 25 پست
کتابا رو حوصله تک تک توضیح ندارم سرچ کنی مقطعای مختلف عمومیا و تخصصیش متوجه میشی.نه حتما نباید دکترا ...

ممنونم عزیزدلم

خدا خیرت بده🌱💚✨

میدونی چیه دقیقا الان من نمیدونم کلا روانشناسی اصلا درباره چی هست شاید مسخرم کنی ولی واقعا نمیدونم

من چون انسانیم پارسال که یازدهم بودم روان داشتم مثلا درباره محرک و ارادی و غیرارادی و اینجور چیزا بود که اصلا بنظرم ربطی به روان شناسی نداشت حقیقتا خورد تو ذوقم نمیدونم الان دقیقا مبحثش چیه و درباره چی باید بخونم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله

وای خدا خیرت بده🌱💚✨

الان دولتی میخونی یا ازاد؟ شاغلی؟

میدونی چیه دقیقا الان من نمیدونم کلا روانشناسی اصلا درباره چی هست شاید مسخرم کنی ولی واقعا نمیدونم

من چون انسانیم پارسال که یازدهم بودم روان داشتم مثلا درباره محرک و ارادی و غیرارادی و اینجور چیزا بود که اصلا بنظرم ربطی به روان شناسی نداشت حقیقتا خورد تو ذوقم نمیدونم الان دقیقا مبحثش چیه و درباره چی باید بخونم

ممنونم عزیزدلمخدا خیرت بده🌱💚✨میدونی چیه دقیقا الان من نمیدونم کلا روانشناسی اصلا درباره چی هست شای ...

روان یازدهمو که کاملا از ذهنت دور کن😂💔. تصور اینکه بیای سرکلاس بشینی صرفا کتاب بخونی امتحان بدی و استاد از خراطرات مراجعاش بگه کاملا از ذهنت دور کن. رشته بشدددت قشنگیه من از ۱۲ سالگی انتخابش کردم. در مورد مطالعه ذهن و ویژگی های روان انسانه. مبحثای سخت هم داره راحتم داره. حوصله میخواد و علاقه. هدفت درامد بالا از همون اوله نیا. ولی اگه عشق داری بهش موفق میشی و میتونی به درآمد بالا عم برسی. 

اسلام به ذاتِ خویش ندارد عیبی ؛ هر عیب که هست از مسلمانیِ ماست! پدرم کوروش و مولایم علیست ؛

روان یازدهمو که کاملا از ذهنت دور کن😂💔. تصور اینکه بیای سرکلاس بشینی صرفا کتاب بخونی امتحان بدی و ...

مرسی عزیزدلم ان شاءالله هرچی از خداجونمون میخای بهت بده خیلی کمکم کردی خداتورو فرستاد مرسییی🩵✨

وای خدا خیرت بده🌱💚✨الان دولتی میخونی یا ازاد؟ شاغلی؟میدونی چیه دقیقا الان من نمیدونم کلا روانشناسی ...

من ارشدمو روانسناسی عمومی خوندم کلا چون معلمم قصد ادامه تحصیل و کار کردن رو نداشتم اما میدونم با دو تا مدرک روان میتونی مجوز بگیری، ولی با همون یه مدرک هم اجازه کار داری ولی یه سری محدودیت ها داره دقیق یادم نیست، دوستام لیسانس و ارشد روان گرفتن دارن کار میکنن. ولی در کل چیزی که مهمه گذروندن کارگاه های تخصصی و معتبره . کلا باید مرتب از اخبار سازمان نظام باخبر باشی چون قوانین ممکنه مرتبا عوض بشه

مرسی عزیزدلم ان شاءالله هرچی از خداجونمون میخای بهت بده خیلی کمکم کردی خداتورو فرستاد مرسییی🩵✨

قربونت.

سال اول اگه آزاد آوردیش حتمااا برو.

کنکور ارشدو دکترا میتونی دولتی بری. ولی پشت نمون. دوستام اینکارو کردن و پشیمونن. 

اسلام به ذاتِ خویش ندارد عیبی ؛ هر عیب که هست از مسلمانیِ ماست! پدرم کوروش و مولایم علیست ؛

من ارشدمو روانسناسی عمومی خوندم کلا چون معلمم قصد ادامه تحصیل و کار کردن رو نداشتم اما میدونم با دو ...

ممنونم عزیزم ان شاءالله هرچی از خداجونمون میخای بهت بده🌱💚✨

نه والا اتفاقا میخام برم ازاد تهران مرکز احتمالا

الان بعضی آزادا سطح علمی شون خیلی بهتر از بعضی دولتیاس.