2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم و شوهرم میگن باید کار کنی

| مشاهده متن کامل بحث + 3570 بازدید | 247 پست
آفرین همین کاروکن....تومیخای یه عمرزندگی کنی ..به شوهرت بگو من شوهرکردم بیام زندگی کنم نه که نوکری ا ...

بخدا جاریم قبل من تو یه حیاط بود نه می‌گفت کتک میخورد از شوهره ولی الان مرده ادم شده چسبیده به زنه رابطه رو با خانوادش محدود کرده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بخدا جاریم قبل من تو یه حیاط بود نه می‌گفت کتک میخورد از شوهره ولی الان مرده ادم شده چسبیده به زنه ر ...

زن بخادمیتونه همه کارکنه...بایدخودت بخوای ..بایدنترسی قوی باشی..انشالله مشکل شماهم حل میشه صبرکن

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️

مادرشوهر من با خواهراش هروقت خونه پدرشون میرن خودشون بلند میشن غذادرست میکنن اونا هم باید همین کارو کنن فقط میان میخورن که یه زری هم میزنن

‹ چشمِ دنیا بشود کور، تو مستانه برقص.^^🍃🐚 › ️    لینک حذف تاپیک
اسی زبون نداره نمیتونه از حقش دفاع کنه جایی نداره بره باید همه جوانب و در نظر گرفت ارثی عم اینجور مع ...

حق گفتی👌 در حد خونه اجاره کردن پس انداز مخفی دارما ولی خونه بگیرم شغل ندارم چیکار کنم

جوابمو میده کی نشستن خانوادم انگار چشماش فقط برای من کوره

وووی این شوهرمنه دقیقا

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

منم تو یه ساختمون بودم اینکارارو انجام نمبدادم همیشه مادرشوهرم زورش میداد که چرا کاراشو نمیکنم حالا اونم جوونه هنوز پنجاه نشده

‹ چشمِ دنیا بشود کور، تو مستانه برقص.^^🍃🐚 › ️    لینک حذف تاپیک
حق گفتی👌 در حد خونه اجاره کردن پس انداز مخفی دارما ولی خونه بگیرم شغل ندارم چیکار کنم

شاید اگر بتونی بری سرکار بیشتر تایم بیرون باشی دست از سرت بردارن، همون خیاطی رو برو دنبالش فعلا مثلا یه تولیدی برو، تا کار مورد علاقه ات رو پیدا کنی، هدفت فعلا دور بودن ازینا باشه