2777
2789
عنوان

قدیما تمام ملاکشون برای ازدواج خانوم خانه بودن و دست پخت خوب بود

| مشاهده متن کامل بحث + 529 بازدید | 62 پست

میون حرفات قد کوتاه و ریزه میزه ؟؟؟؟؟ 

و کلا اون دختره هم مجبور نیست بره تو همچین خراب شده ای 

هروقت پسراشون قد بلند و ۶ تیکه و خوشگل و مهربون و آقا و محجوب و پولدار و خونه ماشین دار بود بیان زرزر کنن 😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من دیگه اونی که بیشتر شنیدم رو میگم

حتما خودشونم کوتاهن که اینو میگن 

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲

اتفاقا پسر درست حسابی دنبال اینا نیست

دنبال دختر مستقله دختر مستقل و شاغل خیلی باهم فرق داره

دنبال اینکه پارتنرش دنبال خاله زنک بازی نباشه

دنبال اینه پارتنرش ظاهر مرتب داشته باشه نه عجیب غریب

دختری که به سلامتش اهمیت میده ورزش میکنه

خرج خودشو هم بده ،بچه بزاد ،خونه داری هم بکنه ،از کارش هم در نیاد 

تازه تو این قانون هیچ حق حقوقی نداریم جز مهریه اونم تو گوش دخترا خوندن مگه می‌خواین خودتونو بفروشید مهریه کنسله😊

برده داری واقعی اینه به سبک جدید و نوین 

نه میدونی دنبال چیه ریز میزه میگردن؟در نواحی دیگر برجسته باشد با تشکر😂

بلند قد برجسته هم داریم 

ربطی به قد نداره 

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲

دقیقا

الان شوهر من همیشه میگه که برا من مهم بود زنم پاک باشه 

نه چهره نه اندام نه دستپخت هیچی مهم نبود فقط میخواستم که دختر سالمی باشه از نظر اخلاق و اینا

ولی داداشش که مجرده میگه زن من باید از هر انگشتش یه هنر بباره خودش دیپلم نداره میگه باید تحصیل کرده باشه نمیدونم قیافه‌ش اینجوری باشه هیکلش اونجوری باشه

فقط 1 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هیشکی نمیتونه اذیتم کنه...چون دیگه هیشکی برام باقی نمونده....اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒

بچه ها حالا قد بلند یا قد کوتاه اصل حرفو ول کردین چسبیدین به این

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فمینست یعنی برابری ،عدالت ،ما بین هیچ مردو زنی تبعیض قائل نمیشیم 💚✌