2777
2789
عنوان

مگه قرار نبود دانشگاه خوش بگذره و درس نباشه😂😭

| مشاهده متن کامل بحث + 795 بازدید | 102 پست
پزشکی میخونی؟! 🥲

اوهوم

ان شاء الله امسال دیگه قبولی 

خوب بخون واقعا ارزش داره🙂🫂

در وصل هم ز شوقِ تو ای گل در آتشم‌‌‌‌‌‌...                                           عاشق نمی‌شوی که ببینی چه میکشم:)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آره بابا چرته مخصوصا اگه دانشگاه دولتی هسی استادا آدمو روانی میکنن از بس فشار میارن

آخخخخخخ نگوووو

اگه استادی هم باهات لج بکنه که دیگه کلاهت پس معرکست😂

در وصل هم ز شوقِ تو ای گل در آتشم‌‌‌‌‌‌...                                           عاشق نمی‌شوی که ببینی چه میکشم:)

خواهر از وقتی پاشونو گذاشتی دانشگاه امتحانهمیدونی؟؟من خود امتحانمماول امتحان بودم بعد دست و پا در آو ...

😂😭😭واییی

من ماه اینده دیگه همش امتحانه

قطعا ترم های بعدی سنگین تره تازهعع

آخخخخخخ نگوووواگه استادی هم باهات لج بکنه که دیگه کلاهت پس معرکست😂

لج نمیکردنا ولی فشار الکی میاوردن حجم کتابای رشته ما همه ۵۰۰_۶۰۰ص به بالاست یهو ته ترم منبع هم اضافه میکردن وقت سر خاروندن نداشتیم

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه...

😂😭😭وایییمن ماه اینده دیگه همش امتحانهقطعا ترم های بعدی سنگین تره تازهعع

قطعاااا خواهرمممم

قطعاااا🤧😂

راستی کدوم شهری و کدوم دانشگاه؟؟

نهدندون پزشکی

منم پزشکی😭😭😭

داداشم دارو سازی

متولد ۸۴هستم نه ۹۰🌱تا خودم نگفتم لایک نکن🌱ما از نسل کوروش بزرگ هستیم نه اعراب پس اصلیت و دین  خودتونو فراموش نکنید(چو روزی مرا عمر پایان رسید. زمانی که جانم ز تن پر کشید. نه تابوت باید مرا بر بدن. نه با مومیایی کنید ام کفن. که هر بند این پیکرم بعد از این. شود جزوی از خاک ایران زمین) 🌱                      کوچه دیاگون. سکوی نه و سه چهارم. هاگوارتز. گریفیندور

لج نمیکردنا ولی فشار الکی میاوردن حجم کتابای رشته ما همه ۵۰۰_۶۰۰ص به بالاست یهو ته ترم منبع هم اضافه ...

دقیقا

ولی مال ما همین اول بسم‌الله با ۳ تا پسر تو کلاسمون لج افتادنننننن

اوه اوه

دلمون به حالشون میسوزه😂😂😂😂😂😂

باز جای شکل داره واقعا آدم وقتی به جایی میرسه دیگه قدرشو اونجوری که باید نمیدونه متاسفانه

من انگار از اونور بوم افتادم خیلی تنبل شدم هر بار شروع میکنم به درس خوندن نهایت یک روز یا دو روز باز چند روز نمیتونم بخونم چیکار کنم 🥺💔