2777
2789
عنوان

بنظرتون کار این اقا درسته❓❓❓

437 بازدید | 49 پست

این اقا کلا خیلی خیلی پولداره 

کلی ملک و املاک داره

باغ داره، خونه و....  

الان مریض شده هزینه درمانشم ۱۵۰ ملیونه، رفتن همه براش، استوری زدن ک پول نداره و بهش کمک کنید، شناره کارت گذاشتن، تو تمااام گروها پخش کردن

من بابام مریض بود هیچوقت ب خودم اجازه ندادم حتی بخام از کسی پول قرض بگیرم، همش داداشام دادن بااینک اصلا پول نداشتن و با وام و اینا جور کردن

اولین باره میبینم یه ادم پولدار اینکارو میکنه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مردم سرمایشون از جوب پیدا نکردن

😍😍😍📚🌙من خودم را برای دریافت انرژی جهان میگشایم.من با بدن خودم احساس راحتی و آرامش و یگانگی میکنم من قدرت جهان هستی را باور دارم من خودم را با زمین یکی میدانم..

اخه داره میمیره حاضر نیس یکی از زمینا یا مغازه هاشو بفروشهانقد غرور و شخصیت اخه🥲

شاید نقدی نداره البته شایدا ما هم زمین داریم خونه داریم ولی از لحاظ نقدی خیلی داغونیم خرج اینجوری پیش بیاد واقعا میمونیم ...

من عجیبم...
غرور و شخصیت چیه‌دیگه 😂 خسیسههههه حاضر نیست حتی واسه خودشم خرج کنه، گذاشته با خود ببره تو قبر

منم همین میگمم😂

یکی باید بش بگه بنده خدا پول رو ک نمیتونی با خودت ببری باید بذاریش همینجا و بعد تشریفتو ببری

بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️ 

همین کارارو کرده که پولدار هست 

اینارو نمیشه پولدار یا دارا تلقی کرد تنها بهره ای که انسان از این دنیا میبره همون غذایی هست که میخوره و تفریحی که میره و لباسی که میپوشه هست کسی دارا هست که از پولش برا نیازاش هزینه کنه اینا نگهبان پوله هستن 

این بیشه ماست که بیچاره کند شیران را... 

منم همین میگمم😂یکی باید بش بگه بنده خدا پول رو ک نمیتونی با خودت ببری باید بذاریش همینجا و بعد تشری ...

بعدم سر ارث بچه هاش اینقدر باهم جر و بحث و دعوا کنن که حتی یادشون نباشه ی فاتحه ای واسش بدن😂 حال میکنی داستان به کجا کشیده شد