2777
2789
عنوان

قبلا فکر میکردم پدر و مادر زن رو پدر مادر صدا بزنم الان دوس ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 804 بازدید | 98 پست
شوهر من با اسم صدا میزنه مامانمو ولی بابامو هیچی نمیگه اوایل می‌گفت عمو الان دقت کردم عمو هم نمیگه😐 ...

صدا نمی‌زنه اصلا؟ 😀 

میتونین برین تو تاپیکای قبلم و نظرتون رو بگین مرسی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم ب پدرشوهر و مادر شوهرم نمیگم مامان و بابا ی طوریه اخه..میگم عمو و زن عمو🚶

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است
ایشون زن هست فرق دارهمامان بگه و بابا

🤪🤪

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

ن شما مث پسر اونایی ن اونا مث پدر مادر تون هستن پس بیخودی با این کلمات پسرم و بابا جون مامان جون واسم هم توقع درست نکنیم این راجع دخترا و پدر شوهر مادر شوهر هم صدق میکنه همون اسم شون رو بگید کافیه با آقا یا خانوم

شوهر من با پدر و مادرم آنچنان اختلاف سنی نداره‌ که بخواد عمو و خاله و پدر و مادر صداشون کنه 

از مامانم ۶ سال کوچیکتره از بابام ۱۱ سال 😅 مامانمو مثلا فرض کن اسمش زهراعه 

زهرا خانم صدا می‌کنه 

بابامم با فامیلی مثلا فرض کن میگه آقای احمدی

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

شوهر من با پدر و مادرم آنچنان اختلاف سنی نداره‌ که بخواد عمو و خاله و پدر و مادر صداشون کنه از مامان ...

روش خوبیه

چند سال اختلاف سنی دارین

میتونین برین تو تاپیکای قبلم و نظرتون رو بگین مرسی