2777
2789

واقعا واقعا بچه به دنیا آوردن هنر نیست 

درست بچه تربیت کردن هنره 

که متاسفانه خیلی از ماها تو مورد اول موفقیم اما تو مورد دوم شکست خورده ایم بعدش فرزندی رو خواهیم داشت پر از شکست های درونی پر از اختلال پر از ناامیدی 

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا واقعا بچه به دنیا آوردن هنر نیست درست بچه تربیت کردن هنره که متاسفانه خیلی از ماها تو مورد اول ...

قبل از بچه دار شدنم مامانم میگفت اول شخصیت خودتو کامل کن، یه سری پدر مادرا خودشون به تربیت نیاز دارن از بچه نمیشه توقعی داشت!

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
تلاشم فرزند پروریه. نمیدونم چقدر موفقممعتقدم بچه تو هر خانواده ای میتونه بدنیا بیاد و قد بکشه، ولی ت ...

آفرین به تو 

این حرفت خیلی قشنگ بود 

من هنوز بچه ندارم اما به خاطر نگرانی هام درباره تربیت درست اومدم رشته روانشناسی اما بازم میترسم توانایی تربیت درست رو نداشته باشم چون فهمیدم تو این رشته چیزای اصولی و درست رو باید خارج از دانشگاه دنبالش باشم این رشته ای که هستم همه چیز رو استاد بهم تدریس نمیکنه خودمم باید کارگاه شرکت کنم کتاب بخونم

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
قبل از بچه دار شدنم مامانم میگفت اول شخصیت خودتو کامل کن، یه سری پدر مادرا خودشون به تربیت نیاز دارن ...

مامانت هم حرف قشنگی زده 

ما خودمون درمان نیاز داریم 

بزرگ کردن بچه و تربیت درستش خیلی سخته

اینجا اکثرا فررند اور هستن فقطیه نظر مخالف بهشون بده ببین چطور حمله میکنن و ادبشونو به رخ میکشن مادر ...

آره خیلی هاشون حساسن 

درصورتی که یکی از نشانه های رشد عقلی انعطاف داشتن دربرابر انتقادات هست

آفرین به تو این حرفت خیلی قشنگ بود من هنوز بچه ندارم اما به خاطر نگرانی هام درباره تربیت درست اومدم ...

ممنونم

کتاب در مورد فرزندپروری زیاده، مثلا یکی از اونا از نظر من شادترین کودک محله بود. البته باید حواسمون باشه افراط و تفریط تو تربیت بچه جواب نمیده. بچه من دوسالشه یه جاهایی لازم باشه یه تشر و اخم کوچولو بهش میکنم، جدلوشو میگیرم، تذکر میدم. اینکه میگن بچه تا ۶ سالگی تربیت پذیر نیست و نباید نه بشنوه رو قبول ندارم. 

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

یبار اینجا گفتم بچه نمیخوام و نمیخوام بچه دار شم

تعداد زیادی از مادرا که مادری و بچه اوردن رو مقدس میدونن و اصرار دارن بهش شروع کردن فحش دادن و حمله کردن

گفتم اگه سطح شعور و ادبت اینه پس ادم بچه دار نشه بهتره تا موجودی با تربیت تو بخواد وارد دنیا کنه همزن امثال شماها گند زدین به دنیا ، و جالبه اکثر کسایی رو که میبینم مدافع بچه اوردنن همین اخلاقو دارن ، دیگه وقتی مدافع فرزنداوری هستی باید یه ذره فرهنگ و شعورم داشته باشی دوتا چیز به بچه یاد بدی، وگرنه زاییدنو که حیوونا بهتر انجام میدن 

ممنونمکتاب در مورد فرزندپروری زیاده، مثلا یکی از اونا از نظر من شادترین کودک محله بود. البته باید حو ...

من هم مثل تو این حرف رو قبول ندارم 

دیگه چه کتابی معرفی مبکنید؟

من هم مثل تو این حرف رو قبول ندارم دیگه چه کتابی معرفی مبکنید؟

شما خودت روانشناسی میخونی، میدونی این روزا حرفایی باب شده که درست نیست و روانشناسی زرد میگن

اول برای خودم کتاب نیمه تاریک وجود رو خیلی پسندیدم. اینکه هرکسی بتونه با زوایای تاریک و پنهان شخصیتیش کنار بیاد و اونا رو بپذیره باعث میشه اون رفتار و تنش و اضطراب و ترس و هر حسی در اون باره حل بشه و طبیعتا به نسل بعد منتقل نشه. من اگه یه مادر استرسی باشم نمیتونم از بچه م توقع داشته باشم استرس نداشته باشه. والدین سمی هم خوب بود.