2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بچه اولتون چن سالشه؟از چه لحاظ سخته؟

سه سالشه عزیزم ، خب رسیدگی به دو تا بچه کوچیک سخته من خودم همیشه میگفتم اگر قرا باشه بارم بچه دار بشم صبر میکنم دختر اولم بزرگتر بشه هفت هشت ساله بشه که کمکم باشه اما خب ناخواسته دومی اومد تو زندکیمون ، الان میبینی کوچیکه گریه میکنه بزرگه هم چیزی میخواد و بهانه میگیره ، یا خواب و بیداریشون با هم جور درنمیاد و من نمیتونم استراحت کنم ، بزرگه بهانه میگیره حسودی میکنه اگت یکم به کوچیکه توجه کنیم و کلی مشکلات دیگه ، البته میدونم اگه بزرگ تر بشن چون سنشون نزدیک به همه برا خودشون خیلی خوب میشه اما هب پدرو مادر اذیت میشن 

من دوتا دارم فاصلشون شش ساله بستگی داره بزرگه رو چطوری بار ببارید 

من اصلا اذیت نشدم عجیب بود که زندگیم رونق هم گرفت 

بزرگه خیلی وقتا با دستای کوچولوش کمکم میکرد🥺

یه روز بچه ها رو حمام دادم نوبت خودم شد به بزرگه گفتم مراقب دادشت باش تا من سریع حمام کنم
از قضا کوچیکه گریه میکنه و بزرگه برا اینکه من راحت حمام کنم و عجله نکنم انگشت کوچیکشو میذاره دهن داداشش تا مک بزنه و گریه نکنه 🤣

اومدم بیرون دیدم خوابه گفت مامانی انگشتمو خورد تا خوابید😬

کلا همه چیز بستگی به خودتون داره به اینکه اخلاقتون چطوریه آیا آرامش دارید یا نه

یارِ خوب تَمامِ ماجراست🦋

بچه اولم ۵سالش بود که دومی اومد .

من بی نهایت سختی کشیدم و دارم میکشم .

همزمان با پیش دبستانی اولی دومی اومد ...روزگاری ب من گذشت که حد نداشت ...الان اولی کلاس اوله بازم ی جور دیگه سختی داره .

اینم اضافه کن ک من شاغلم هستم و پیج کاری دارم و تمام وقتمو میگیره واسه تولید محتوا و این چیزا .

بسلامتی عزیزمبچه اولت چن سالشه

قربونت ،دخترم پنج سالشه 

بشدت حساس  و نسبت به منو باباش حسوده

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا ما غرق گناهیم تو دریای رحمتی..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.
من دوتا دارم فاصلشون شش ساله بستگی داره بزرگه رو چطوری بار ببارید من اصلا اذیت نشدم عجیب بود که زندگ ...

ایجانم چه عزیز بوده و مسؤلیت پذیر 😍😍

بله کاملا درسته

دومی چن سالشه الان؟

ایجانم چه عزیز بوده و مسؤلیت پذیر 😍😍بله کاملا درستهدومی چن سالشه الان؟

دومی الان داره میره تو یازده سال و من سومی رو باردارم😥😂

آره بزرگم همین الانم خیلی مسعولیت پذیره و عاقل 

من خانه دار هستم تمام وقتم برا بچه هام بوده 

نه سرگرم اینستا کردم خودمو نه سرگرم کار 

راضی ام از خودم 

رابطمم با همسرم بعد از دومی خیلی خیلی بهتر شد 

یه جورایی استحکام گرفت 

بزرگم متولد هشتاد و هفته 

کوچیکم متولد نود و سه 

یارِ خوب تَمامِ ماجراست🦋