2777
2789
عنوان

دروغ پیکرتراشی

1 بازدید | 27 پست

خاستم بعنوان یه آدمی ک قبلا سالم بود و گول تبلیغاتو چرتو پرتو خورد کسی ک حرفای مردم بشدت رو روانش اثر میزاشت بقران دارم با گریه و درد مینویسم بگم ازتون خواهش کنم نه حرف مردم مهم باشه واستون نه گول تبلیغات بخورید با سلامتیتون بازی نکنید حسرت کسایی ک مثل من عمل کردن نخوردید من هرروز دارم میمرمو زنده میشم از درد 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای من خیلیا رو دیدم بخاطر این عمل مردن😖

من از تبار کوروشم* آزاده ای پر شورشم *پیکان تیر آرشم *خون رگ سیاوشم*من کاوه آهنگرم* تاب ستم نیاورم     از چرم پرچم ساختم* تا بر ستمگر تاختم*از غرب از ماد آمدم *از گلشن داد آمدم *ارژنگ پاک مادیم*من پارتیم اشکانیم* من شیر مرد پارسیم*موج خلیج پارسیم *اوج توان داورم* از شاه بیت خاورم* اعجاز نظم طوسیم* شاهنامه ی فردوسیم* آن روز ایران را ببین * برتر ز روم و مصر و چین* بسر شود این خاریم *زیرا که آریایی ام*معنی واژه " ایران " سرزمین آزادگان است . فردوسی در شاهنامه در باره خوی آزادگان ( ایرانیان ) چنین می سراید :تو با دشمن ار خوب گفتی رواست / از آزادگان خوب گفتن سزاست."ایران "یعنی سرزمین آریایی ها برگرفته از کلمه آریا یعنی نجیب و شریف.🧚‍♀️

عزیزمممممم😔چه مشکلی برات پیش اومده عوارضش چیه

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

من هیچوقت گول این چیزا را نخوردم چون به نظر من بسیییار واضحه که این دست اعمال زیبایی فقطو فقط برا پر کردن جیب دکترا ست و با غیر ر ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ همون ژل گرفته تا کاشت ابرو و ....عمل دماغ و .....نمی‌دونم چرا مردم اینقدر ساده و ظاهر بین شدن