2777
2789

دوتا بچه فوق العاده شلوغ داره.یکی ۶ ساله و یکی ۱۱ ساله.ازهم بدترن.وقتایی ک میان خونه ما باید هر چیزی ک در دسترسه رو جمع کنیم دخترای گندش میرن رو اپن روی مبلا راه میرن و هرچیزی ک میبینن رو برمیدارن و میگ میبریمش...وقتی ک میرن انگار زلزله اومده تو خونه.ماهم مجبوریم هیچی نگیم..عمم هم اصلا بخودش زحمت نمیده ب بچهاش بگه نکن.و در نهایت وجود و حضورشون جوریه ک فک میکنم ما اهل و عیال تقی خانیم و اونا دار و دسته عاصف میرزا ک اومدن خونمونو غصب کردن.....😑😑😑😑😑

اینارو نمیتونم ب عمم بگم ولی خواهشا وقتی کسی زیاد نمیاد خونتون یا اصلا نمیاد انتظار متقابل داره ک شماهم نرید خونش.شعور داشته باشید بفهمید و مردم رو ب زحمت نندازید..

خودتون ک کمید بچه های شلوغتون رو برمیدارید میبرید اصلا هم یکدرصد فک نمیکنید ک شاید یکی تو اون خونه درس داره امتحان داره حضور و سر وصدای شما باعث میشه از کار و زندگی بیفته.

حداقل اگر میرید بزنید تو سر بچهاتون ی جا بشینن انقد آرامش مردمو ب خطر نندازن..

الانم عمم اینا نشستن دارن صبحانه میل میکنن.و من خدا خدا میکتم ک زودتر بعداز ظهر بشه و با خداحافظی خوشحالمون کنند.😊

حس ششمم و دعام گیراست اگ دوست داشتی برات دعا کنم لایکم کن🧚‍♀️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راست میگیفقط تقی خان و عاصف میرزا رو از کجا آوردی؟

بخدا رفتارشون عین اوناستت...در عین اینکه صاحب خونه ماییم رو سر ادم سوارن🤦‍♀️

دقیقا من با کسای ک بچه دارن و مخصوصا بچه بی ادب. و فضول دارن اصلااااا رفت آمد نمیکنم بخدا همه جارو ب ...

بچهاشونم مث ادم باشن طوری نیستااا...مادر و بچه کلا پررو

مشکل از شماست که چیزی نمیگید

پدرمادرت شاید نتونن ولی شما حق داری اعتراض کنی به عمه.

البته با زبون خوش

و به بچه‌هام تذکر بدید

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.
امان از آدم بی ملاحظه و از دماغ فیل افتاده😑 زندگی رو به کام بقیه تلخ میکنن با بیشعوریشون

پرو پرو پرو بخدا سرم داره میترکه از درد 

مشکل از شماست که چیزی نمیگیدپدرمادرت شاید نتونن ولی شما حق داری اعتراض کنی به عمه.البته با زبون خوشو ...

پرو تر از این حرفان.ب زبون خوش زیاد متوسل شدم ولی جواب نمیده.ی چیزیم بگم عمم ناراحت میشه.

ماهم از این موارد تو فامیل داریم خیلی عصبی میشم میان خونه مون اخه بچه هاشون وحشی بازی درمیارن حتی سر یخچال و کابینت میرن خوراکی پیدا میکنن میخورن ولی مادراشون به کارشون میخندن یا کلا چیزی نمیگن ماهم بگیم بالا چشمت ابروعه سریع بهشون بر میخوره از بچه دفاع میکنن که همین باعث پرروتر شدن بچه میشه

ماهم از این موارد تو فامیل داریم خیلی عصبی میشم میان خونه مون اخه بچه هاشون وحشی بازی درمیارن حتی سر ...

دقیقا اینا هم همینجورن.دخترش میره در لباسشوییو باز میکنه ک باهاش بازی کنه🙄

خب بااینا باید چیکار کرد پس