2777
2789

چقدر میان خونتون؟ سرزده میان؟

باید با مادرت صحبت کنی که این قضیه رو مدیریت کنه 

مثلا اگر زنگ میزنن بگه دارم میرم بیرون کار دارم الان نمیتونم میخوام برم حموم خرید دارم و.... اروم اروم کمش کنه سه بار در میون قبول کنه البته بازم میگم اروم اروم اولش اگه تندبری ضایس 

اومدم تو حرم چشمای نازت نذرمو ادا کنم ❤

دقیقا درکت میکنم

من دوتا دختر ۱۲ و ۵ ساله دارم تو مهمونی صداشون در نمیاد یه جا میشینن برای خودشون هرچیزی کوچیکه بخواد میاد یواش به من میگه تا حالا ندیدم سرخود حتی دست به میوه و شیرینی بزنن...

از اون طرف دختر دوستمونم ۵ سالشه من عاشق بچه ها هستم ولی عجیب این بچه رو‌مخمه از بس پروو و بی ادب یهو حمله میکنه به میز پخش میکنه همه چیز رو با فریاد حرف میزنه و پروووو تا دلت بخواد

هفته پیش یه کاری کرد یواش گفتم‌خاله جون زشته نکن داد میزد زشت یعنی چی؟؟؟🤦🏼‍♀️

همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر میان خونتون؟ سرزده میان؟باید با مادرت صحبت کنی که این قضیه رو مدیریت کنه مثلا اگر زنگ میزنن بگه ...

خیلی دیر ب دیر میان مثلا چند ماه یبار...بابامم رو خانوادش حساسه زشته بگیم نیستیم و...

حس ششمم و دعام گیراست اگ دوست داشتی برات دعا کنم لایکم کن🧚‍♀️

دقیقا درکت میکنممن دوتا دختر ۱۲ و ۵ ساله دارم تو مهمونی صداشون در نمیاد یه جا میشینن برای خودشون هرچ ...

واییی اینارو اگ ببینی...دختره دیروز نیومده رقته بود سر جا کفشی و گلی ک مامانم خیلی روش حساسه و دست دست میکرد گفتم یاعلی تا فردا ک برن پیر میشیم.بیشتر از همه همه هم بنده خدا مادرم حرص میخوره ولی بخاطر ابرو داری هیچی نمیگه منم ک اعتراض میکنم میگه زشته میگذره میرن بالاخره

خیلی دیر ب دیر میان مثلا چند ماه یبار...بابامم رو خانوادش حساسه زشته بگیم نیستیم و...

مگه نگفتی خیلی میان؟

خب اگه چندماه یباره که پس باید تحمل کرد فقط اگه رو وسایلت حساسی در اتاقتو ببند و خیلی به بچه ها رو نده 

اومدم تو حرم چشمای نازت نذرمو ادا کنم ❤

دوتاخواهر وراج دارم از راپله شروع به حرف زدن میکنن تابیان تو بدون اینکه نفس بکشن تابرن۵ساعت مثل رادیو حرف میزنن چنان سردردی میگیرم که نگو هرچقدم تذکر میدم کم حرف بزنید نمیفهمن 

برادرم متنفرم ازش نمیریم خونشون باز میان  میگم مشگل روده دارم شبا نیایید بازم شبا میان خرن اصلا پول داشتم یه خونه میگرفتم فرارمیکردم عیدم نزدیکه من متنفرم از عید چه کنم

واییی اینارو اگ ببینی...دختره دیروز نیومده رقته بود سر جا کفشی و گلی ک مامانم خیلی روش حساسه و دست د ...

بعضی بچه ها واقعا حرص دربیارن

من اگه بچم اینجوری بود محال بود برم‌خونه کسی...

همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...
دوتاخواهر وراج دارم از راپله شروع به حرف زدن میکنن تابیان تو بدون اینکه نفس بکشن تابرن۵ساعت مثل رادی ...

والا فقط باید بی محلی کرد.بازم بعضیا رو ک ندارن...

عزیزم میشه برا سلامتی و خوشبختیم دعا کنی زود ازدواج کنم😢

انشالله عزیزم امیدوارم ی بخت خوب سرراهت قرار بگیره.بهت خوشبینم

منم فردا از شیش صبح تا بعد از شام یه مهمون این مدلی با سه تا بچه دارم 

خدایا خودت رحم کن😭

میشه واسه صابخونه شدنمون یه صلوات بفرستی؟؟  بگومنم واست بفرستم😍😍😍😘 وَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ