2777
2789

شب یلدا همه خونه مادرشوهرم هستیم خاهرشوهرم گفت هرکدوممون یک دسر کیکی درست کنیم منم خودم دوست دارم گفتم باشه شوهرم اومد بهش گفتم گفت نمیخاد درست کنی با دوتا بچه کوچیک خودشون میفهمن که درگیر بچه داری هستی هم سختته منم هرچی گفتم خودمم دوست دارم درست کنم همش میگه نه بعد گفتم بهش شاید  آبجیات ناراحت شن گفت گ.وه خوردن نمیدونم بخدا چکار کنم از دستش خودمم دوست دارم ژله درس کنم

تو میخواهی بدانی من عاشق چه کسی هستم ؟  کلمه اول را دوباره بخوان 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای عامو بیخیال 

شوهر بدبخت دفاع میکنه این هستید 

دفاع نکنه میگید بی درکه 

ول کنین😐😐

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)

برات مواد دسر رو نمیخره؟

دقیقا الان شرایطم مثل بازی مارپله هست نقش اون بازیکنی که بیرون بازی تنها مونده و ۶ نمیاره و بقیه بازیکن ها هم دارن هر لحظه به خونه آخر و برد نزدیک مییشن و من هر لحظه ناامیدتر میشم 😥