2777
2789
عنوان

شرکت نکردن همسرم تو جلسه ی خواستگاری داداشم و ناراحتی پدر و مادرم

| مشاهده متن کامل بحث + 734 بازدید | 85 پست
خانوادم میگن خیلی زشته که همسزم شزکت نمیکنه و دلخوری پیش اومده. من باید الان چیکار کنم؟

به پدرت بگو اومدیم و تو جلسه ی بحثی پیش اومد.من دلم نمیخواد شوهرم باشه و بفهمه

عزیزم شخصیتشون اینطوریه و درونگران من خودمم همینطور هستم اصلا قصدشون بی احترامی نیست کاش یه روزی بیا ...

عزیزم منم درونگرام و خیلی از جمع ها رو دوست ندارم

اما فرد بالغ یه مسئولیت اجتماعی و خانوادگی هم داره که باید ایفا کنه

نمیشه به این بهونه از همه چیز کناره گرفت. این دیگه درونگرایی نیست، انزوا و غیر اجتماعی بودنه که یه نقصه به نظر من

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دذست میگین به بابام هم گفتم بهم میگه نه این حرفها صوریه و خود دختر و پسر مهریه رو تعیین کرذن و شوهرت ...

ای بابا.  حب پس به همسرت بگو بابام دوس داره تو هم باشی تو مراسم باعث دلگرمی هستی الکی مثلا خخخ

نه عزیزم درک و فهم یعنی جایی که مایل به حضورت نیستن خودت رو تحمیل نکنی.اما وقتی رسمی دعوتت میکنن و ح ...

عزیز من درک و فهم یعینی اینکه همسرش میدونه تو جلسه رسمی که قراره راجع به مهریه حرف بزنن ممکنه خرف و ناراحتی پیش بیاد .

رو چه حسابی قضاوت میکنی و به بنده خدا انگ غیر اجتماعی بودن میزنی؟

نه عزیزم درک و فهم یعنی جایی که مایل به حضورت نیستن خودت رو تحمیل نکنی.اما وقتی رسمی دعوتت میکنن و ح ...

عزیزم خیلی به همسرم میگم و واقعا تو جمع هم بیاد یک کلمه صحبت نمیکنه. همسرم خیلی درونگراست و خانواده ش هم همیشه میگفتن که همیشه همسزم درون‌گرا بوده و هست. الان به همسرم زنگ زدم میگه من تو رفت و آمداتون بودم و احترام گذاشتم ولی نمیخوام تو خواستگاری باشم.راستش خانواده همسرم زمان کرونا فوت شدن و با کرونا هم فوت شدن و ما فضای باز و زمان کرونا من و همسرم مجلس گرفتیم در حد نیم ساعت سر مزار. چون برادرم نزدیکمون بود و از ترس کرونا شرکت نکرد همسرم بشدت به دل گرفته و میگه من برادر جوون از دست دادم هیچکس از جلوی مزار خانوادم رد نشد بعد مدام میگین همه جا شزکت کن 

والا خانواده ما همه توی همه مراسمات هستن ولی همسزم میگه خیلی خانوادت سخت میگیرن و من راحت نیستم چرا ...

خب وقتی خانوادت آنچنانه و شوهرت اینچنین، متاسفانه خانواده میزارن به حساب معاشرت ضعیف، نه درونگرایی و این چیزا

دیگه شوهرت باید برای اینکه اختلاف پیش نیاد گاهی خلاف میلش بره و شرکت کنه

و اینکه اگر خیلی زیاد سختشه، نمیخاد مستقیم بگه من نمیام، همون روز رو بگه سفر کاری دارم، یا الکی مثلا مریض باشه، و کلا یه کاری برای نیامدن جور کنه

گاهی نمیشه راحت بگی نمیام، بعضی خانواده ها چنان یه حرفو علم عثمون میکنن که آدم مجبوره به سیاه بازی پناه ببره 

حس شادی باید در درونت باشه 🍕

عزیز من درک و فهم یعینی اینکه همسرش میدونه تو جلسه رسمی که قراره راجع به مهریه حرف بزنن ممکنه خرف و ...

عزیزم خود صاحب مجلس داره میگه اولا حرف رو قبلا زدن و این جلسه سوریه و ثانیا شما از خودمونی مساله ای هم پیش بیاد نیاز نمیبینیم ازت مخفی کنیم. بیا مثلا تو هم یه مشورتی بده یا فقط باش اصلا

میگن تو مراسم فوت یه نفر گفتن مرحوم وصیت کرده کسی برای من سیاه نپوشه، یکی میگه مرحوم غلط کرده ما به احترامش میپوشیم :) حرف اینه

عزیز من درک و فهم یعینی اینکه همسرش میدونه تو جلسه رسمی که قراره راجع به مهریه حرف بزنن ممکنه خرف و ...

خودش مدام میگه من اجتماعی نیستم ولی به نظرم درونگراست. متلسفانخ خانوادم خیلی ازین لحاظ به همسرم زور میگن 

عزیزم هرکسی یه خصلت دا ه درستولی دیگه به احترام خانوادت وپدرت که هی بهش میگن شرکت کنه باید شرکت کنه ...

عزیزم بهش میگم ولی چون خانواده م زمان کرونا تو مراسم فوت خانواده ی همسرم شزکت نکردن همسرم دلخوری هم داره. اوج کرونا خانواده همسرم فوت شدن و منو همسزم سر مزار مراسم گرفتیم یکساعت تو فضای باز. هیچکس از خانواده م بخاطر کرونا شزکت نکردن همسرم دلخوره. الان بهم گفت 

دقبقا همسزم بشدت درونگراست و قشنگ حس میکنم تو جمع اذیت میشه. مخصوصا اینکه خانوادش رو دو سال پیش از د ...

خدا رحمتشون کنه باور میکنید من از همون دوران نوجوانی رابطه خیلی کمی با فامیل دارم چون درونگرام و حالم با خودم خوبه اکثر وقت ها خونم آهنگ گوش میدم فیلم تماشا میکنم گاهی با دوستام میرم سینما یا کنسرت ولی فامیل میگن دلشون نمیگیره تو خونه😐😐😐😐 من سرم به کار خودمه اما دیگران سرشون توی زندگی منه 🤦شرمنده دلم پر بود اینقدر درد و دل کردم🤣🤣🤣

درمورد همسرتون باید سیاست داشته باشید با زبون خوش و سیاست کلی ازش تعریف کنید و خواهش کنید همراهیتون کنند بگید به خاطر من همین یه بار رو بیا بابا هم مثل بابای خودت تو رو پسر خودش حساب کرده و... با پنبه سر ببرید😂

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن
عزیزم خیلی به همسرم میگم و واقعا تو جمع هم بیاد یک کلمه صحبت نمیکنه. همسرم خیلی درونگراست و خانواده ...

خب پس ایشون از جای دیگه ناراحته داره اینجوری نشون میده

شما خودت یجوری مدیریت کن جریان رو. اگر میدونی پدرت آدم منطقی هست بهش بگو شوهر من هم چنین دلخوری داره، هرچند بیجاست و این دو تا با هم یکی نیست. شما که ازش نمیخواید سر جونش ریسک کنه، اما شرکت تو مراسم اون دوران واقعا برا خیلیا ترسناک بود. با این حال شما با مدیریت موضوع رو حل و فصل کن. بگو بذار نیاد بلکه اون داستانم از دلش در بره.

بعدا هم گله کرد بگو خب تو هم نیومدی دیگه خانواده منم ناراحت شدن این به اون در

عزیزم منم درونگرام و خیلی از جمع ها رو دوست ندارماما فرد بالغ یه مسئولیت اجتماعی و خانوادگی هم داره ...

چی بگم عزیزم، میدونین چیه، همسرم خانواده ش رو با کرونا از دست داد و خانواده م و دادشم بخاطر کرونا مراسم برادر همسزم تو فضای باز بود. شزکت نکردن همسرم بشدت دلخوره و میگه آبروم جلو همه فامیلا رفت شما فقط همه چی رو برای من زشت میدونین ولی برای خودتون نه