2777
2789
عنوان

پریودی یا سقط

1 بازدید | 12 پست

سلام از سزارینم ۶ ماه گذشته و من هنوز پریود نشدم و در طول این ۶ماه جلوگیری هم نکردم  سابقه سقط هم دارم چند تا سقط داشتم الان لکه و یه لخته خون دیدم نمی‌دونم این پریودی یا سقط ؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم یعنی بچه میخوای ک پیشگیری نمیکنی؟انشالله هرچی خیره. خیلی تو دوران شیردهی پریودشون نامنظم یا اص ...

من اصلا فکر نمی‌کردم احتمال بارداری باشه تو شیردهی.

‌زایمان داشتی منم زایمان کردم بچم داره میره چهار ماه من هنوز پریود نشدم میترسم دوباره باردار نشم

خیلی بده پریود نشه آدم اصلا نمی‌فهمه که حامله میشه نمیشه 

‌زایمان داشتی منم زایمان کردم بچم داره میره چهار ماه من هنوز پریود نشدم میترسم دوباره باردار نشم

عزیزم ی تست بده منم ب هوای همین بیخیال بودم تا رفتم سونو فهمیدم بچه شش ماهه توشکممه اگ طبیعی جلوگیری داری خیلی باید حواست باشه

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓
عزیزم ی تست بده منم ب هوای همین بیخیال بودم تا رفتم سونو فهمیدم بچه شش ماهه توشکممه اگ طبیعی جلوگیری ...

جدیییییی چه جالب .

ولی من خیلی بد ویارم همش تا شیش ماه بالا میارم

عزیزم ی تست بده منم ب هوای همین بیخیال بودم تا رفتم سونو فهمیدم بچه شش ماهه توشکممه اگ طبیعی جلوگیری ...

الان تست بدم مشخص میشه آخه یه جا خوندم از ادرار صبگاهی باشه که مشخص بشه؟

شوخی نکن یعنی بعد زایمان پریود نشدی و حامله شدی 

بخدا دو تا بچه شیر به شیر دارم  🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

جدیییییی چه جالب .ولی من خیلی بد ویارم همش تا شیش ماه بالا میارم

ن من ویار نداشتم سر پسرم نداشتم

الان تست بدم مشخص میشه آخه یه جا خوندم از ادرار صبگاهی باشه که مشخص بشه؟

اره من اول بی بی زدم مشخص شد