2777
2789
عنوان

مهره مار دارم آیااااا

707 بازدید | 73 پست

چرا این پسرا دست از سرم برنمیدارننننن . به جوننن مامانم راست میگم . الان میان میگن دروغ میگی اومدی کلاس بزاری یا چی 

به خدا کلافه شدم سیمکارت هامو بسوزونم یعنی 

همشون هم موقعیت خوبی دارن خونه ماشین دارن فاصله سنی هم همشون ۸ تا ۱۰ ساله قیافه معمولی دارن ولی یکیش خوشگله واقعا .

ولییییی من دلم پیش یه نفره 😔به هیچ کدوم جواب نمیدم حتی یکیش خیلی اصرار کرد بیاد خواستگاری 😭😔هر چقد هم آدم خوبی باشن من هنوزم به اسم فکر میکنم😭

الان شغل هاشون رو بگم همه میگین دروغ میگی ولی به خدا دروغ نمیگم . به همین خاطر نمیگم شغل هاشون رو ولی تو رو خدا کمکم کنین . میدونم دارم خریت میکنم موقعیت های خوبین ولی من دلم هنوز پیش اونه خیلی نامردی کرد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

🥴🥴🥴

میتونی شماره نگیری تا سیمکارت نسوزونی . اگرم شمارت رو از بقیه میگیرن بلاک کن

امیدوارم به اونی که میخوای برسی✨

اونی که تورو فروختُ نَفروش،مجانی بده بره👍//  آب اگه سردی نمی‌دید که یخ نمیزد...میزد؟ https://abzarek.ir/service-p/msg/2012028

🥴🥴🥴میتونی شماره نگیری تا سیمکارت نسوزونی . اگرم شمارت رو از بقیه میگیرن بلاک کنامیدوارم به اونی ک ...

عزیزم من اصلا شماره نمیدم بهشون پیدا میشن . هر چقد بلاک میکنم باز یه جا میدا میشن التماس میکنن بلاک نکن به جون مامان بابام قسم میدن بابا خسته شدممممم

عزیزم من اصلا شماره نمیدم بهشون پیدا میشن . هر چقد بلاک میکنم باز یه جا میدا میشن التماس میکنن بلاک ...

دلیلت اکانت بزن با یه اکانت دیگه درست کن برا هر اَپی که داری به هرکسی ام نده

اونی که تورو فروختُ نَفروش،مجانی بده بره👍//  آب اگه سردی نمی‌دید که یخ نمیزد...میزد؟ https://abzarek.ir/service-p/msg/2012028

عزیزم من اصلا شماره نمیدم بهشون پیدا میشن . هر چقد بلاک میکنم باز یه جا میدا میشن التماس میکنن بلاک ...

خب شماره تو از کجا میارن

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست