2777
2789

حدود یکسال مزدوج شدم و به جز یکسری موارد، میتونم بگم همسرم واقعا حامی و ایده ال منه

خودش هم میگه بهترین زن دنیایی زندگی رو بلدی واقعا میگم نه واسه دلخوشی ت

اما دو باره داره میگه تو شکاک و عصبانی هستی با این دو آدم نمیشه زندگی کرد نهایت انقضاشون دو سه ساله

تو آدم شکاکی هستی( گوشی هامون رمز نداره ‌و نظرمون به درست یا غلط از اول زندگی اینطور بود که گوشی حریم شخصی نیست؛ دیشب پستی دیدم راجع به جزییات کارکرد اخیر از برنامه ای که پیام ‌‌و تماس های اخیر رو نشون میداد داشتم از گوشی همسرم میدیدم که یهو متوجه شد اونجام و عصبانی ‌ناراحت شد که حریمی برای من نداشتی ‌و تو شکاکی ‌و برای اولین بار رمز گوشیش رو عوض کرد در حالیکه اصلا چنین آدمی نبود ) ‌و گفتم عصبانی چرا بهم گفتی؟ گفت اگه چیزی مطابق میلت نباشه عصبانی میشی فوری و خیلی

مگه کالایی که انقضا داری؟

من از تبار کوروشم* آزاده ای پر شورشم *پیکان تیر آرشم *خون رگ سیاوشم*من کاوه آهنگرم* تاب ستم نیاورم     از چرم پرچم ساختم* تا بر ستمگر تاختم*از غرب از ماد آمدم *از گلشن داد آمدم *ارژنگ پاک مادیم*من پارتیم اشکانیم* من شیر مرد پارسیم*موج خلیج پارسیم *اوج توان داورم* از شاه بیت خاورم* اعجاز نظم طوسیم* شاهنامه ی فردوسیم* آن روز ایران را ببین * برتر ز روم و مصر و چین* بسر شود این خاریم *زیرا که آریایی ام*معنی واژه " ایران " سرزمین آزادگان است . فردوسی در شاهنامه در باره خوی آزادگان ( ایرانیان ) چنین می سراید :تو با دشمن ار خوب گفتی رواست / از آزادگان خوب گفتن سزاست."ایران "یعنی سرزمین آریایی ها برگرفته از کلمه آریا یعنی نجیب و شریف.🧚‍♀️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم بنظرم واقعا گوشی یه حریم شخصیه هرچند اون آدم همسرتونه ولی باید احترام بزاری

اینجوری داری خودتو از چشمش میندازی

کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

گوشی قطعا چیز شخصی نیست زن و شوهر شخصی ترین جای همو میبینن گوشی بی معناس 

فقط نباید چتای طرفو بخونی یعنی نری ببینی خب با مامانش چی گفته یا با دوستش 

ولی هرکی که شوهرش رمز داره و همسرش ندونه قطعا کاری میکنه

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
عزیزم بنظرم واقعا گوشی یه حریم شخصیه هرچند اون آدم همسرتونه ولی باید احترام بزاریاینجوری داری خودتو ...

حریم شخصی؟

دیگ شخصی تر از چیزایی ک لای پامون هست ک نداریم!

چجوری اونو میتونیم نشون بدیم، بعد گوشی بشه شخصی؟

گوشی شاید حریم خصی نباشه، ولی دلیلی نداره بری تو تماسا وپیاماش بگردی. منم نمیتونم با چنین آدمی زندگی کنم. هرلحظه حس کنم همین الان ممکنه همه زیر و بم گوشی منو بگرده. 

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
حریم شخصی؟دیگ شخصی تر از چیزایی ک لای پامون هست ک نداریم!چجوری اونو میتونیم نشون بدیم، بعد گوشی بشه ...

ربطی نداره اینکه دائم گوشی همسرشو چک میکنه 

مشکوکه بهش

این معنی نداره

کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

حریم شخصی؟دیگ شخصی تر از چیزایی ک لای پامون هست ک نداریم!چجوری اونو میتونیم نشون بدیم، بعد گوشی بشه ...

مثلا فرض کن با خواهرت راجع به عفونت زنونه ش صحبت کردی، بعد شوهرت بره بخونه! یا یه مشکلی بین پدر و مادر یا خواهر و برادرت پیش اومده که حل میشه ولی نمیخوای ذهنیت همسرت عوض شه با کسی راجع بهش صحبت کردی همسرت بخونه! همسرت محرم خودته نه محرم جزئیات زندگی خانوادت! 

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄