2777
2789
عنوان

از کجا بفهمم میدونن یا نه

1 بازدید | 8 پست

یکی از هم اتاقی های خوابگاه، یکی دو هفته با دو نفر از بچه های کلاسمون صمیمی شد خیلی صمیمی که اونا هر چیزیو بدونن میرن جار میزنن

حالا این دختره از من یه چیزی میدونست که واقعا دوست نداشتم بره بگه بهشون و الان نمی‌دونم بهشون گفته یا نه ولی خب اونی که من میشناسم دهنش قفل نداره.

بنظرتون بهشون گفته؟من قضیه رو سال پیش اوایل اسفند بهش گفتم و بعدش دیگه هیچ یادآوری نکردم.

امیدوارم یادش رفته باشه...

بنظرتون گفته؟ از کجا بفهمم میدونن یا نه؟

🤍🌱️ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واییییی نباید می‌گفت... آخه موضوع شخصیه و نمی‌خواستم کسی باخبر بشه🥲خدا ازش نگذره هوف

حالا شاید هم نگفته باشه

بیخیال

کلا یاد بگیر تو محیط دانشگاه خوابگاه حرف خصوصیتو به کسی نگی چون از مهد کودک بدترن!

بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️ 

حالا شاید هم نگفته باشهبیخیالکلا یاد بگیر تو محیط دانشگاه خوابگاه حرف خصوصیتو به کسی نگی چون از مهد ...

اشتباه کردم گفتم قبول دارم...آخه میترسم حور دیگه ای گفته باشه درحالیکه هیچی نبودهههه خدایا

🤍🌱️ 

گفته باشه هم به یورت نباشه. هم اتاقی و همکلاسی کیلو چند، ؟ چند وقت دیگه از هم جدا میشید هر کسی میره خونه خودش سال تا سال دیکه همو نمیبینید. 

من اینقدددر عکسای یادگاری با هم اتاقیام و همکلاسیام دارم اما تا برگشتم خونه دیگه هیچکی زنگم نزد. 

تو روی خودت نیار از این به بعدم حرف و رازتو به کسی نگو.  

یادش بخیر، روزگاری خنده بر هر درد بی درمان دوا بود..
گفته باشه هم به یورت نباشه. هم اتاقی و همکلاسی کیلو چند، ؟ چند وقت دیگه از هم جدا میشید هر کسی میره ...

مشکل اینه که اون چیزی که گفتم شخصی بود و ممکنه بین پسرا ببیچه و اصلا چیز خوبی نیست 

🤍🌱️ 
مشکل اینه که اون چیزی که گفتم شخصی بود و ممکنه بین پسرا ببیچه و اصلا چیز خوبی نیست

حاشا کن. دیوار حاشا بلنده.

ذکر یا ستارَ العیوب رو هر روز با حضور قلب هر چی که میتونی تکرار کن. مثلا روزی ۱۰۰ بار. 

یادش بخیر، روزگاری خنده بر هر درد بی درمان دوا بود..