2777
2789
عنوان

مردای نی نی سایت واقعا مرد نیستید

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 52 پست
توام اگه بودی از اون بقیه بدتر میکردی

والا من انقد دور ورم دختر هست که هول یه کاربری تو نی نی سایت که حتی نمیدونم چه شکلیه و پشتش کی نشسته نیستم و انقدرم خدا زده نشدم که اینجا دنبال این چیزا باشم

هر وقت دیدید بدتر کردم اون موقع این حرف رو بزنید! 

کاربر آقا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا این حرفا ازکارآقایون زشت تره

والا 

خجالت نمیکشن

فرشته 🧚‍♀️    بیا ناشناسم👇          ول کن جهان را قهوه ات رو بنوش ☕یخ کرد                         https://abzarek.ir/service-p/msg/2009000

والا من انقد دور ورم دختر هست که هول یه کاربری تو نی نی سایت که حتی نمیدونم چه شکلیه و پشتش کی نشسته ...

آقا واقعا چه ربطی اینا چیزا مثلا چیزی به شخصیتت اضافه میشه؟ یکی هوله یکی مریض حنسیه یکی هم ممکنه یه اختلال داشته باشه هی اونو بکشونه سمت زنا و جمع زنونه من مطمعنم تو مهمونیا یا هر جا هم میدوئی میری بین زنا حق هم میدم چون شاید توان مقابله با این چیز درونیت رو نداری چون در اطراف آقا مثل شما دیدم به هر قیمتی بین زناس مردای دیگه میرفتن پیاده روی این تو جمع زنا نشسته بود 

والا من انقد دور ورم دختر هست که هول یه کاربری تو نی نی سایت که حتی نمیدونم چه شکلیه و پشتش کی نشسته ...

حق میفرمایید داداش 👍👍👍 

آآقا،❤کاش غرورت دم رفتن چمدونمو بگیره........اگر برای ابد خیال دیدن تو نیوفتد از سر من چه کنم ؟❌درخواست دوستی پذیرفته نمیشود

چندروز نبودم چقد خوب بودم تازه اومدم باز اینارو دیدم

آره کمتر میبینمت این روزا 

خوبی  حالت خوبه

فرشته 🧚‍♀️    بیا ناشناسم👇          ول کن جهان را قهوه ات رو بنوش ☕یخ کرد                         https://abzarek.ir/service-p/msg/2009000

این جمله رو کپی کردی همه جا میذاری؟

مصداق حرف چند دقیقه پیشم 😐😐😐

آآقا،❤کاش غرورت دم رفتن چمدونمو بگیره........اگر برای ابد خیال دیدن تو نیوفتد از سر من چه کنم ؟❌درخواست دوستی پذیرفته نمیشود

اینجا سایت زنونه ستدلیلی بر بودن مرد ها نیست پس اگر جمع ببنده حق داره مردی که تو نینی سایت باشه مشخص ...

ددی سایت بودم ،نصف کاربرا زنن ، اونها چرا اونجان؟؟؟ 

چیزی نشده عزیزم..اما تمایل ندارم کلا ول کنیم بهتره ممنون میشم

باشه گل

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره🩷تیپ شخصیتی:ENFJ